Losandželosā vīrietis sagūstīja ķīlniekus, nogalināja sievieti un padevās

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc pārrunām ar policiju noziedznieks palūdza roku dzelžus un uzlika tos sev.

RĪGA, 22. jūlijs — Sputnik. Amerikānis gandrīz trīs stundas turējis gūstā desmitiem cilvēku Losandželosas (ASV) pārtikas veikalā, nāvējoši ievainojis vienu no viņiem un pēc pārrunām padevās policijai bez pretošanās, vēsta Sputnik Baltkrievija ar atsauci uz pilsētas varas iestāžu pārstāvju paziņojumu preses konferencē.

​Incidenta laikā ievainotās sievietes dzīvību mediķiem neizdevās glābt. Seši cilvēki nogādāti slimnīcā, viņu dzīvībām nekas nedraud.

Lielveikalā noziedznieks ieskrējis, bēgot no policijas pakaļdzīšanās, — pirms tam viņš iekļuva CSN pie veikala ēkas, pēc kā pameta mašīnu un centās aizbēgt. Tiesībsargājošo iestāžu darbinieki centās aizturēt viņu, taču vīrietis sāka šaut.

Tobrīd lielveikalā atradās no 40 līdz 50 cilvēkiem — pircēji un darbinieki. Daži spēja izkļūt laukā pa logiem vai paslēpties veikala noliktavas telpās.

Noziedznieks ieslēdzās veikalā un uzsāka pārrunas ar policiju, kuras ilga apmēram trīs stundas. Vīrietis palaida brīvībā dažus cilvēkus un pēc tam padevās. Pēc policijas šefa sacītā, viņš to izdarījis brīvprātīgi, palūdzot pārrunu vadītājiem roku dzelžus un pašam ieslēdzot sevi tajos. Aizdomās turamā vārds un viņa rīcības motīvi netiek atklāti.    

Ziņu lente
0