Krievijas vēstniecība atbildējusi uz Times rakstu par mazo līdzjutēju skaitu PČ

© Sputnik / Алекс Макнотон / Pāriet pie mediju bankasLielbritānija
Lielbritānija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Avīze Times sūkstās par to, ka Anglijas izlases spēlē ar Kolumbiju līdzjutēju skaits no Lielbritānijas būšot pārāk mazs.

RĪGA, 1. jūnijs — Sputnik. Krievijas vēstniecība Lielbritānijā savā lapā Twitter izsmēja britu avīzi Times par rakstu, kurā žurnālists vēsta: Anglijas izlases maču ar Kolumbiju pasaules čempionātā futbolā apmeklēšot pārāk maz nacionālās komandas līdzjutēju, vēsta RIA Novosti.

Rakstā "Angļu līdzjutēji izrādījušies mazākumā Maskavā" autori brīdina, ka uz otrdienas maču ar Kolumbiju Anglijas Futbola asociācija pagaidām pārdevusi tikai pusotru tūkstoti biļešu. Tādējādi stadiona "Spartak" tribīnēs, kurās pietiek vietas 45 tūkstošiem skatītāju, angļi riskē nokļūt mazākumā salīdzinājumā ar Kolumbijas izlases pielūdzējiem.

​"Tas tik ir pavērsies: Times sūdzas, ka Maskavā ir pārāk maz Anglijas izlases līdzjutēju pēc tam, kad tā mēnešiem ilgi pūlējās viņiem iegalvot, ka uz Krieviju braukt nevajag," — ironiski piezīmēja diplomāti.

Pirms pasaules čempionāta futbolā, kas šogad norisinās Krievijā, britu mediji rakstīja par to, kādas sadursmes ar "krievu huligāniem" gaida līdzjutējus, par iespējamām rasisma izpausmēm un citiem draudiem — Lielbritānijas pilsoņiem ieteica uz turnīru nebraukt. Vēlāk Apvienotās Karalistes policija bija spiesta atzīt, ka šīs bažas izrādijušās veltas.    

Ziņu lente
0