Kamēr visi gulēja: Maradona lūdz piedošanu un Lielbritānijā notiek nekārtības

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийДиего Марадона в Москве
Диего Марадона в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tramps apspriedis ar Ungārijas premjerministru "stipru robežu nepieciešamību", Maradona vērojis pasaules čempionāta maču ar cigāru zobos, bet migranti no Eritrejas Anglijā sajaukuši svētkus ar protestiem.

RĪGA, 17. jūnijs — Sputnik. Pasaules futbola leģenda Djego Maradona atvainojies par to, ka smēķējis cigāru, vērojot pasaules čempionāta maču.

Medijos un sociālajos tīklos publicētas fotogrāfijas, kurās leģendārais futbolists redzams tribīnēs Argentīnas un Islandes mača laikā ar cigāru. Maradona paskaidroja, ka pārdzīvojis par tautiešiem, un lūdza piedot viņam.

"Katrs dažādas lietas pārdzīvo pa savam. Godīgi sakot, nezināju, ka stadionā aizliegts smēķēt. Atvainojos visiem organizatoriem," – viņš uzrakstīja sociālajos tīklos un publicēja savu foto ar cigāru rokās.

"Uz priekšu, Argentīna! Tagad jutīsim līdzi mūsu puišiem vairāk nekā jebkad!" — piebilda Maradona.

Migrantiem no Eritrejas kaut kas nav iepaticies

Svētku pasākums Lielbritānijā pārauga nekārtībās, kuru rezultātā cietuši 12 cilvēki. Protestus sarīkoja migranti no Eritrejas, kuri nodomāja, ka velofestivāls Eštonā pie Linas organizēts valdības atbalstam.

Protestu dalībnieki iebruka stadionā. Nekārtībās vieglas traumas guva 11 cilvēki, tostarp bērni; mediķi sniedza viņiem palīdzību uz vietas. 46 gadus veca sieviete nogādāta slimnīcā ar nopietnām traumām.

Policija ziņoja, ka deviņi cilvēki aizturēti.

Tramps apsveicis Orbanu ar uzvaru

Džordžs Soross - Sputnik Latvija
Viedoklis
Džordžs Soross: šī Eiropas Savienība ir salūzusi, es radīšu jaunu

ASV prezidents Donalds Tramps pa tālruni apsveicis Ungārijas premjerministru Viktoru Orbanu ar valsts jaunās valdības izveidošanu, informēja Baltais nams.

"Abi līderi bija vienisprātis par to, ka nepieciešamas stipras nacionālās robežas un apsprieda prezidenta sekmīgo samitu ar Ziemeļkorejas priekšsēdētāju Kimu Čenunu. Līderi apņēmās saglabāt ciešas attiecības starp Savienotajām Valstīm un Ungāriju," – teikts Baltā nama paziņojumā, ko citē RIA Novosti.

Iepriekš Tramps un Obama vairākkārt salīdzināti kā populisti, kuri izmanto labējo simpātijas un rada kreiso kritiku. Abu politiķu programmās uzmanība pievērsta robežu aizsardzībai.

Ziņu lente
0