Sūtījumi uz Latviju no Japānas tiks vesti tranzītā caur Krieviju

© facebook / Dina BrukaЛатвийская почта
Латвийская почта - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vidējais piegādes termiņš no starptautiskās pasta apmaiņas vietas Vladivostokā līdz nodošanai pasta operatoram galamērķa valstī sastādīs no 11 līdz 15 dienām.

RĪGA, 26. maijs – Sputnik. Krievijas Pasts un Japānas holdings Japan Post Holdings noslēguši vienošanos par sadarbības attīstību pasta sakaru jomā, vēsta RIA Novosti korespondents.

Saskaņā ar SPIEF 2018 laikā panākto vienošanos, sākot ar jūliju sauszemes starptautiskie pasta sūtījumi no Japānas uz Eiropas valstīm tiks piegādāti tranzīta maršrutā caur Krievijas teritoriju, izmantojot Krievijas Pasta transporta iespējas, tostarp, tiks izmantoti Transsibīrijas dzelzceļa pārvadājumi pasta vagonos.

Посылка, доставленная Латвияс Пастс - Sputnik Latvija
Tāda lūk vasara: Latvijas Pasts saņēmis 63 izmirkušus pasta sūtījumu maisus

Piemēram, katru nedēļu tiks veikta pasta sūtījumu no Japānas piegāde tranzītā caur Krieviju uz 13 Eiropas valstīm: Austriju, Beļģiju, Ungāriju, Dāniju, Itāliju, Latviju, Lietuvu, Norvēģiju, Poliju, Rumāniju, Somiju, Čehiju un Šveici. Vidējais piegādes termiņš no starptautiskās pasta apmaiņas vietas Vladivostokā līdz nodošanai pasta operatoram galamērķa valstī sastādīs no 11 līdz 15 dienām, ieskaitot astoņas piegādes diennaktis ar Krievijas Pasta ikdienas vilcienu Vladivostoka – Maskava.

Vienošanās tāpat paredz Krievijas un Japānas pasta operatoru sadarbības paplašināšanos pasta piegādes tehnoloģijas, pārdošanu palielināšanas un elektroniskās komercijas attīstības pilnveidošanā.

Pirmo reizi pasta sūtījumu piegādes maršruts no Japānas uz Austrumeiropas un Ziemeļeiropas valstīm caur Krieviju tika izmēģināts pērnā gada septembrī. Vienošanās par Krievijas Pasta un Japan Post Holdings sadarbības stiprināšanu pasta sakaru jomā parakstīts Austrumu ekonomikas foruma 2017 ietvaros, kas norisinājās Vladivostokā 6. un 7. septembrī.

Ziņu lente
0