Spānis izvaroja meitu un viņas draudzenes, lai izdzītu no jaunietēm "ļaunos garus"

CC0 / pixabay / Кукла в руках
Кукла в руках - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sieva zināja par notiekošo, tagad viņai draud 9 gadu cietumsods, savukārt pats vīrietis varētu pavadīt cietumā 45 gadus.

RĪGA, 16. maijs – Sputnik. Tuvākajās dienās Spānijā notiks tiesas lietas izskatīšanas par vīrieti, kurš noteiktā laika periodā izvaroja savu 15 gadus veco meitu un divas viņas draudzenes, lai "izdzītu ļaunos garus", par to vēsta Sputnik Baltkrievija ar atsauci uz vietējiem medijiem.

Сотрудник правоохранительных органов производит арест - Sputnik Latvija
Latvietim piespriests septiņus gadus ilgs cietumsods par izvarošanu Lielbritānijā

Tiesībsargi noskaidroja, ka aizdomās turamais vārdā Havjērs savā mājā Barselonas piepilsētā lika savai meitai un viņas draudzenēm stāties ar viņu intīmās attiecībās. Viņš motivējis to ar meiteņu atbrīvošanas nepieciešamību no ļaunajiem gariem.

Pēc Havjēra sacītā, viņš esot Orden de Odín (Odina Ordeņis) organizācija biedrs, un tieši tur viņam likuši veikt šāda veida darbības ar nepilngadīgajiem. Gadījumā, ja viņš atteiksies no intīma ar meitenēm, viņam draudot uzlikt mūža lāstu visai viņa ģimenei un tuviniekiem.

Saskaņā ar policijas datiem apsūdzētā sieva zināja par notiekošo un atbalstīja viņa netiklās darbības. Dažkārt viņa pat vaicājusi meitai un citām jaunietēm, kā aizritēja "garu izdzīšanas process".

Tagad ģimenes pārim draud cietumsods. Sievai varētu tikt piespiesti 9 gadi cietumsoda, vīrietim draud nopietnāks sods – viņš varētu pavadīt cietumā 45 gadus.

Tiesas sēdes sāksies 17. maijā Barselonā.

Ziņu lente
0