Lielbritānijas iedzīvotāji atvainojušies Krievijai par "neprātīgajiem līderiem"

CC BY 2.0 / Martin Cooper / 106/115 Flags all in a rowТрафальгарская площадь. Лондон
Трафальгарская площадь. Лондон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daudzi briti pievērš uzmanību britu varas iestāžu pierādījumu neesamībai par Krievijas sakariem ar "Skripaļa lietu".

RĪGA, 1. maijs – Sputnik. Krievijas vēstniecība Lielbritānija publicējusi Twitter vietnē citātus no vēstulēm, kurās briti nosoda netaisnīgās Londonas apsūdzības pret Maskavu "Skripaļa lietas" dēļ, vēsta Sputnik Lietuva.

Daudzi vietējie iedzīvotāji savās vēstulēs vērš uzmanību uz britu varas iestāžu pierādījumu neesamību par Krievijas sakariem ar bijušā GIP pulkveža, britu spiega Sergeja Skripaļa un viņa meitas Jūlijas saindēšanu Solsberijā un nosoda aizvainojošos Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas un Aizsardzības ministrijas vadītāja Gevina Viljamsona vārdus.

Kādas vēstules autors pauda sajūsmu par "ārkārtīgi smago prezidenta Putina darbu".

Telts virs soliņa, uz kura atrasti saindētie Sergejs un Jūlija Skripaļi - Sputnik Latvija
Indīgā viela no "Skripaļa lietas" patentēta ASV

"Sveicu jūsu cieņu un patiesīgumu šajā trakajā laikā, varu tikai atvainoties jūsu priekšā mūsu neprātīgo līderu vārdā," — citē RIA Novosti vienu no britiem.

Marta sākumā Skripaļus saindēja ar nervus paralizējošu vielu, pēc kā izraisījās liela mēroga starptautisks skandāls. Londona nekavējoties apsūdzēja notikušā Maskavu un izsūtīja vairākus Krievijas diplomātus. Tās piemēram sekoja dažas rietumvalstis. Krievija kategoriski noliedz visas apsūdzības un uzsver, ka Lielbritānija atsakās sadarboties lietas izmeklēšanā.

Ziņu lente
0