Latvieti notiesāja par uzbrukumu desmitgadīgai meitenei Mančestrā

© Pixabay/ Daniel_B_photosМолоток судьи
Молоток судьи - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunietis no Latvijas pastāstīja tiesai, ka arests par bērna izvarošanu licis viņam nopietni aizdomāties par apreibinošās vielas postošo ietekmi.

RĪGA, 1. maijs – Sputnik. Mančestras tiesa pasludinājusi spriedumu latvietim, kuru apsūdzēja vardarbībā pret bērnu, raksta The Guardian.

Latvijā dzimušais 23 gadus vecais Artus Kozlovskis šī gada februārī uzbruka desmitgadīgai meitenītei, kura gājusi gar kanālu, ievilka viņu laukumā, aizlika ciet muti un pastrādāja pret viņu seksuāla rakstura darbības.

Meitenītei izdevās aizbēgt, kad Kozlovskis sāka tīt cigareti. Viņa vērsās pēc palīdzības pie garāmgājēja. Uzbrukumu reģistrēja ārējās novērošanas kameras, un Kozlovski aizturēja policija dažas stundas pēc viņa fotogrāfijas publicēšanas.

Pats Kozlovskis paskaidroja, ka uzbrukšanas laikā meitenītei viņš atradies spice ietekmē un neatceras, kas notika. Pēc viņa sacītā, notikušais "atvēris viņam acis" uz narkotiku postošo ietekmi.

Pirms sprieduma pasludināšanas tiesnesis atgādināja apsūdzētajam, ka tam, nozieguma pastrādāšanas brīdī, bija darbs, ģimene, un nebija noticis nekas tāds, kas viņu novestu no sliedēm, izņemot narkotikas.

"Tu šim murgam pakļāvi mazās meitenes vecākus. Tava nodarījuma rezultātā viņa ļoti cieta un nav šaubu, ka turpinās no tā ciest," — pateica tiesnesis.

Kozlovskim piesprieda piecu gadu cietumsodu un trīs gadus nosacītā soda, kā arī viņš tika ierakstīts seksuālo noziedznieku reģistrā.

Ziņu lente
0