Skripaļa brāļameita vērsusies pie Terēzas Mejas

© AFP 2023 / Ben STANSALLПалатка над скамейкой, на которой были найдены Сергей Скрипаль и его дочь в Солсбери
Палатка над скамейкой, на которой были найдены Сергей Скрипаль и его дочь в Солсбери - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viktorija Skripaļa, kurai iepriekš atsaka izdot britu vīzu, vērsās pie Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas.

RĪGA, 8. aprīlis – Sputnik. Sergeja Skripaļa brāļameita Viktorija Sky News ēterā vērsusies pie Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas ar lūgumu palīdzēt saņemt vīzu. Par to vēsta Sputnik International.

Viktorija Skripaļa, kurai iepriekš atsaka izdot britu vīzu, savā uzrunā Mejai paziņoja, ka, pirmkārt, vēlas apraudzīt savu tēvoci un māsīcu, lai nodotu informāciju par viņu veselību vecmāmiņai.

"Visa pasaule šobrīd runā par bezprecedenta politisko skandālu, taču tā epicentrā atrodas dzīvi cilvēki. Tā ir mūsu ģimene, kurai šobrīd jābūt kopā," — pateica Viktorija.

Iepriekš mediji paziņoja, ka pats Skripaļs ir nācis pie samaņas un spēj runāt.

Врач скорой помощи - Sputnik Latvija
Ārsti paziņojuši, ka Sergejs Skripaļs sācis atlabt

Līdz šim britu medijos ne reizi vien parādījušies apgalvojumi par to, ka Krievija vainojama par incidentu Solsberijā. Taču Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas slepenās laboratorijas vadītājs paziņoja, ka eksperti nav varējuši identificēt vielas izcelsmes avotu. Krievija vēl joprojām nav saņēmusi atbildes uz saviem jautājumiem par incidentu Solsberijā.

4. martā Lielbritānijā Solsberijas pilsētā tika saindēts britu spiegs Sergejs Skripaļs un viņa meita Jūlija. Londona apgalvo, ka par Skripaļu saindēšanu ar nervu paralītisko vielu A234 vainojama Krievija. Maskava šādas apsūdzības kategoriski noliedz un atgādina, ka netālu no Solsberijas atrodas Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas ķīmiskā laboratorija.

Ziņu lente
0