Samsung prezentēja Galaxy S9 un Galaxy S9+

© Sputnik / Александр Пашин / Pāriet pie mediju bankasЗавод корейской компании Samsung Electronics
Завод корейской компании Samsung Electronics - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Samsung kompānijas jaunie viedtālruņi Galaxy S9 un Galaxy S9+ ļaus pārvaldīt sadzīves tehniku un gudrās mājas iekārtas.

RĪGA, 26. februāris – Sputnik. Dienvidkorejas kompānija Samsung svētdien prezentēja jaunos viedtālruņus Galaxy S9 un Galaxy S9+, vēsta RIA Novosti.

Prezentācija notika Barselonā Starptautiskajā mobilajā kongresā. Ierīču dizains atšķiras no iepriekšējās flagmaņu paaudzes vien ar to, ka elementi uz aizmugurējā paneļa izvietoti vertikāli. Pirkstu nospiedumu skeneris atrodas zem kameras moduļa, kas atrisina objektīva piesārņošanas problēmu.

"Bezgalīgā" S9 un S9+ displeja diagonāle sastāda 5,8 un 6,8 collas attiecīgi, maksimālā izšķirtspēja – Quad HD+ (1440 x 2880 pikseļi). RAM apjoms svārstās no 4 līdz 6 gigabaitiem. Abas flagmaņa versijas ieguvušas 64 gigabaitus iekšējās atmiņas un microSD karšu lasītāju.

Jaunie viedtālruņi atbalsta trīs biometriskās autentifikācijas veidus – pēc acs varavīksnenes, pirkstu nospieduma un ar sejas atpazīšanas funkcijas palīdzību. Tāpat Galaxy S9 un S9+ kļuvusi pieejama Dedicated Fingerprint funkcija, kas ļauj izmantot vienu pirksta nospiedumu viedtālruņa atbloķēšanai, savukārt citu, lai piekļūtu aizsargātajai mapei.

Viedtālruņos pirmo reizi prezentēta aplikācija SmartThings, kura ļauj ar ierīces palīdzību kontrolēt "pieslēgto" sadzīves tehniku un gudrās mājas iekārtas.

Par jauno modeļu "sirdi" kļuvuši Qualcomm Snapdragon 845 (Ziemeļamerikā, Japānā un Ķīnā) un Samsung Exynos (Eiropā) čipi.

Ziņu lente
0