Ar laužņiem bruņotu cilvēku grupa ieņēmusi sanatorijas ēku Odesā

© Sputnik / Виталий Залесский / Pāriet pie mediju bankasUkrainas policijas darbinieks. Foto no arhīva
Ukrainas policijas darbinieks. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sanatorijas direktors pavēstījis, ka iebrucēji atslēguši elektrības padevi ēkai un paralizējuši tās darbību.

RĪGA, 23. februāris — Sputnik. Aptuveni 70 privāta uzņēmuma darbinieku piektdienas rītā ieņēmuši sanatorijas "Ļermontovski" ēku Odesā un neļauj cilvēkiem nokļūt darba vietās, pavēstīja vietējais izdevums "Dumskaja", atsaucoties uz sanatorijas direktora Dmitrija Antipova vārdiem.

"Aptuveni 70 privātas apsardzes firmas darbinieku, bruņojušies ar laužņiem un armatūru, pl. 07.00 iebruka sanatorijā "Ļermontovskij" Odesā. Viņi ieņēma administrācijas ēku un nelaiž darbiniekus darbā," — teikts paziņojumā.

Auditorija - Sputnik Latvija
Augstskolas Odesā slēgtas līdz pavasarim: nav līdzekļu apkurei

Direktors pastāstīja, ka iebrucēji atslēguši elektrības padevi sanatorijai un pilnībā paralizējuši tās darbu. "Mēs strādājam visu gadu, pašlaik pie mums uzturas cilvēki pēc insultiem, infarktiem, darbinieki nevar ierasties darbā. Diemžēl turpinās patvaļa," — Antipova vārdus citē izdevums.

Pēc viņa vārdiem, ēkā atrodas sanatorijas iekārtas un darbinieku personīgās mantas. Antipovs aicināja sabiedrību aizsargāt sanatoriju.

Advokāts Iļja Haldajs, kurš aizstāv "Ļermontovskij" administrācijas intereses, pastāstīja, ka grūtības sanatorijas darbā ilgst jau vairākus gadus — tās īpašumtiesības apstrīd Tieslietu ministrija un privātā akciju sabiedrība "Ukrprofzdravņica".

"Iebrucējus vara valsts uzņēmuma pārstāvis, kurš apgavo, ka viņi rīkojas likumīgi. Taču pašlaik ir stājies spēkā lēmums, kas atcēlis sanatorijas nodošanu Tieslietu ministrijai. Tā kā nav iespēju iet likumīgu ceļu, valsts uzņēmums izdara noziegumu policijas iecietīgas attieksmes apstākļos. Policija velk laiku garumā," — izdevums citē advokāta teikto.

Ziņu lente
0