Ģimene no ASV kļuvusi populāra sociālajos tīklos, pateicoties nemākulīgai fotogrāfei

© Kristian KarlssonFotokamera fotogrāfa rokās
Fotokamera fotogrāfa rokās - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rediģēts Paint programmā: ģimenes fotosesija pārsteigusi sociālo tīklu apmeklētājus.

RĪGA, 14. janvāris — Sputnik. Ģimene no Misūri štata (ASV) publicējusi neveiksmīgas fotosesijas rezultātus — saimi fotografējusi noalgota "speciāliste", vēsta RIA Novosti. Publikācija Facebook kļuvusi milzum populāra — to pārpublicējuši vairāk nekā 300 tūkstoši apmeklētāju. Galu galā tā piesaistījusi pat mediju uzmanību.

"Tas nav joks. Mēs samaksājām fotogrāfei, kura stāstīja, ka esot profesionāle, 250 dolāru par ģimenes fotosesiju. Paskatieties, ko viņa mums atsūtīja. Viņa stāstīja, ka uz sejām kritušas neglītas ēnas, neskatoties uz jauko saulaino dienu, tāpēc viņa nolēmusi tās retušēt," — pastāstīja ģimenes māmiņa Pema Zaringa un piebilda, ka fotogrāfijas viņu ļoti sasmīdinājušas.

Флаг радикальной исламистской организации Исламское государство Ирака и Леванта - Sputnik Latvija
BBC komēdija par teroristu sievām radījusi sašutumu

Daudzi tīkla apmeklētāji centās atrast kādu pozitīvu aspektu notikušajā.

"Viņai vajadzēja kārtīgi pastrādāt, lai padarītu jūs tik atbaidošus… vismaz tas viņai ir izdevies," — ironizēja Elizabeth Smith.

"Jūs esat kļuvuši par interneta čempioniem vismaz uz mēnesi. Nevaru apturēt smieklus. Starp citu, jūsu āda izskatās lieliski," — piezīmēja Emily Kopcial.

Pati Zaringa lūdza komentētājus neizteikt indīgas piezīmes — viņa paskaidroja, ka fotogrāfiju radītās pozitīvās emocijas bijušas iztērētās naudas vērtas.

Ziņu lente
0