Ziema vēl kādu laiku nesāksies – "Troņu spēles" pēdējā sezona nāks klajā pēc gada

© HBOKadrs no filmas "Troņu spēle"
Kadrs no filmas Troņu spēle - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāls HBO apstiprināja, ka populārā seriāla "Troņu spēles" pēdējā – astotā sezona nāks klajā 2019. gadā.

RĪGA, 5. janvāris — Sputnik. Amerikāņu teleseriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) astotā sezona nāks klajā 2019.gadā, informēja telekanāls HBO, vēsta Sputnik Baltkrievija.

"Seriāls "Troņu spēle" atgriezīsies 2019. gadā ar pēdējo – astoto sezonu, kurā būs sešas epizodes," – teikts telekanāla preses dienesta paziņojumā.

Arī šajā sezonā iekļautās sērijas režisēs Deivids Beniofs, Deivids Naters, Migels Sapočniks un Dens Vaiss.

Amerikāņu mediji atzīmē, ka būtu "muļķīgi gaidīt" kardinālas izmaiņas topošajā sezonā, ņemot vērā iepriekšējo sēriju gūtos panākumus. Domājams, ka pēdējās sezonas epizodes būs visai ilgas (iepriekšējā – septītajā – sezonā sēriju ilgums variējās no 59 līdz 80 minūtēm).

"Septītā sezona ar fantastiskām cīņu ainām un nāvējošo ledus pūķi jau likusi cerībām uz seriālu pakāpties līdz debesīm," – HBO paziņojumu komentēja izdevums Huffington Post.

Kadrs no seriāla Troņu spēle - Sputnik Latvija
Hakeri nolaupījuši "Troņu spēles" nākamās epizodes scenāriju

Iepriekš telekompānija pastāstīja, ka viņiem ir vairāki sāgas noslēguma varianti.

Atgādināsim, ka septītās sezonas noslēguma sērija nāca klajā 2017. gada augustā un uzstādīja absolūtu rekordu – to vienlaikus skatījās 16,5 miljoni televīzijas skatītāju. Sezonu pavadīja vairākas informācijas noplūdes, tostarp arī paša telekanāla vainas dēļ.

Sāgas sižeta pamatā ir Džordža Mārtina grāmatu "Dziesma par ledu un uguni" cikls. Tajā aprakstīta cīņa par varu autora iztēlotajā pasaulē. Skatītāji iemīļojuši seriālu interesantās aktieru izvēles un negaidīto sižeta pavērsienu dēļ, kuru starpā jāpiemin arī galveno varoņu bojāeja.

Seriāls nāk klajā kopš 2011. gada un nosaukts par pēdējo gadu desmitu labāko seriālu. Tā galvenā intriga ir noslēgums, par kuru izteikti visdažādākie pieņēmumi. Jebkādas informācijas atklāšanai pat organizēti hakeru uzbrukumi.

Ziņu lente
0