Trampa dēls atzinās, ka sarunājās ar WikiLeaks

© AP Photo / Carolyn KasterДональд Трамп-младший, сын избранного президента США
Дональд Трамп-младший, сын избранного президента США - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Donalds Tramps-jaunākais pastāstīja, ka pērnā gada rudenī viņš sarakstījās ar atmaskojošā portāla WikiLeaks pārstāvjiem un publicēja dažas vēstules.

RĪGA, 14. novembris – Sputnik. ASV prezidenta Donalda Trampa dēls, Donalds Tramps-jaunākais, parādīja savu saraksti ar WikiLeaks, vēsta Sputnik Lietuva.

Publikācijas satur vēstules no WikiLeaks, kas stāsta par politisko fondu, kurš izplata baumas "par Trampa sakariem ar Krieviju".

"Šeit ir dažas vēstules no sarakstes ar WikiLeaks, tostarp, trīs manas milzīgi garās atbildes, ko viena no Kongresa komitejām nolēmusi atklāt. Cik ironiski!" padalījās Amerikas prezidenta dēls savā Twitter mikroblogā, un pievienoja sarakstes ekrānuzņēmumus.

Turklāt Tramps-jaunākais publicēja ziņojumus, kuros tika apspriestas Hilarijas Klintones runu par to, ka viņa gribētu iznīcināt WikiLeaks dibinātāju Džulianu Asanžu ar bezpilota lidaparāta palīdzību. Tāpat vēstulēs bija prasība sniegt prezidenta Trampa nodokļu deklarāciju.

Iepriekš žurnāls Atlantic ziņoja, ka Tramps-jaunākais sarunājies ar WikiLeaks pārstāvjiem Amerikas priekšvēlēšanu kampaņas laikā.

Ekrānuzņēmumos redzams, ka ziņojumi tika nosūtīti pērnā gada septembrī un oktobrī.

Ziņu lente
0