Džordžs Bušs, vecākais, apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos

© Sputnik / Руслан Кривобок / Pāriet pie mediju bankasDžordžs Bušs
Džordžs Bušs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu aktrise Hezera Linda apsūdzējusi pie ratiņkrēsliem piesaistīto ASV eksprezidentu par uzmākšanos, ar ko saskārusies pirms 4 gadiem.

RĪGA, 25. oktobris — Sputnik. ASV eksprezidentu Džordžu Bušu, vecāko, par seksuālu uzmākšanos apsūdzējusi amerikāņu aktrise Hezera Linda, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Savā lapā sociālajā tīklā Instagram viņa pavēstīja, ka incidents esot noticis pirms četriem gadiem seriāla "Pavērsiens: Vašingtonas spiegi" prezentācijas laikā. Tolaik aktrise bija 29 gadus veca. Invalīdu krēslā sēdošais 89 gadus vecais eksprezidents, pēc Lindas  vārdiem, atļāvies aptaustīt aktrises pēcpusi un nepieklājīgu joku.

Tas noticis bijušā prezidenta dzīvesbiedres klātbūtnē. "Barbara sagrieza acis, it kā sakot "tikai ne atkal"," — raksta aktrise.

Боксерские перчатки. Архивное фото - Sputnik Latvija
Namībijas bokseris Riodežaneiro arestēts par seksuālu uzbrukumu

Viņa piezīmēja, ka Bušs, vecākais, esot izmantojis savu stāvokli pret viņu un citām sievietēm, nevis nesis labumu sabiedrībai un kalpojis par demokrātijas simbolu.

Dažas stundas pēc materiāla publikācijas aktrise to nodzēsa, nepaskaidrojot iemeslus.

Atgādināsim, ka pasaulē plešas plašumā kampaņa ar mērķi atmaskot seksuālas uzmākšanās gadījumus. Rudenī visa pasaule apsprieda Holivudas producenta Hārvija Vainštaina dzīvi, kurš savulaik piedalījās darbā pie tādām kinolentēm kā "Iemīlējies Šekspīrs", "Lubene", "Mākslinieks" u.c. Noskaidrojies, ka viņš gadiem ilgi uzmācies aktrisēm — par to pastāstīja pašas zvaigznes.

Šī skandāla fonā izskanēja arī ukraiņu vingrotājas Tatjanas Gucu paziņojums — pēc viņās vārdiem, 1991. gadā Štutgartē viņu esot izvarojis leģendārais baltkrievu vingrotājs Vitālijs Ščerbo.

Par uzmākšanos apsūdzēts arī slavenais komiķis Benijs Hills un iluzionists Deivids Bleins.

Ziņu lente
0