Morgans Frīmens pastāstīja par ASV un Krievijas karu

© Chris Pizzello/Invision/APMorgans Frīmens
Morgans Frīmens - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Holivuda turpina aktīvi piedalīties ASV politiskajā dzīvē: režisors Robs Rainers izveidojis mājas lapu, kura atmasko Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās, savukārt aktieris Morgans Frīmens ierakstījis dziļu jūtu aizskarošu video.

RĪGA, 20. septembris — Sputnik. Aktieris Morgans Frīmens paziņo, ka Krievijas un ASV atrodas kara stāvoklī.

Režisors Robs Rainers, kurš nofilmējis tādus komerciālus hītus kā "Kad Harijs satika Salliju" un "Princese līgava", ir arī politiskais aktīvists un pilsoņtiesību cīnītājs. Tā, viņš piedalījies kustībā par viendzimuma laulību legalizēšanu ASV un palīdzēja izveidot Kalifornijā nacionālo parku.

Tāpat Rainers aktīvi piedalījās Demokrātu partijas kandidātu vēlēšanu kampaņās, tostarp, Hilarijas Klintones kampaņā.

Vakar viņš paziņoja par "Krievijas izmeklēšanas komitejas" izveidošanu.

​Šīs nevaldības komitejas mērķis ir vākt informāciju par Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās un paskaidrot amerikāņiem, cik bīstamas ir Krievijas uzbrukumi demokrātijai.

Visievērojamākā komitejas rakstura īpašība pagaidām ir tās reklāmas kampaņa. Aktieris Morgans Frīmens sāk trīs minūšu ilgo video ar vārdiem: "Mums ir uzbrukuši. Mēs atrodamies kara stāvoklī."

Pēdējo gadu laikā Frīmens ir filmējies divās Rainera filmās: "Pirms nolikt karoti" un "Bellas salas maģija". Tāpat viņš ir piedalījies Demokrātu partijas prezidentu kandidātu vēlēšanu kampaņās, tostarp, atbalstīja Baraku Obamu un Hilariju Klintoni. Taču, visticamāk, video autorus viņš ieinteresējis ne viss kā politiskais aktīvists, bet gan kā aktieris, kurš savulaik nospēlējis prezidenta lomu ("Katastrofa") un Dievu ("Visvarenais Brūss").

 

Ziņu lente
0