Debesīs virs Helsinkos parādījusies "NLO piltuve"

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Citplanētieši, NLO, "piltuve" vai neparasta dabas parādība – debesīs virs Helsinkos "uzplaucis" milzīgs debesu "zieds", bet pilsētas iedzīvotāji līdz šim nav īsti pārliecināti, ko tas varētu nozīmēt.

RĪGA, 9. augusts — Sputnik. 9. augusta rītā Helsinku iedzīvotāji vēroja debesīs virs pilsētas ļoti dīvainu, bet skaistu piltuvi, kas atgādināja vai nu milzīgu puķi, vai kosmosa kuģa aprises, ziņo Sputnik Igaunija.

Šai neparastajai dabas parādībai pievērsuši uzmanību arī pilsētas administrācijas darbinieki, un publicēja sociālā tīklā "Helsingin kaupunki" dīvainā debesu "joka" fotogrāfiju no Senāta laukuma Helsinkos.

Interesanti, ka komentāros šīm fotoattēlam, pilsētas varas pārstāvji ar humoru vērtējuši debesu pārsteiguma variantus: citplanētieši, NLO vai vienkārši brīnišķīgs laiks!

Kā iepriekš vēstīja Sputnik Latvija, 7. augustā Eiropas iedzīvotāji redzējuši skaistu "debesu izrādi", kura laikā noticis daļējs Mēness aptumsums, bet pats Mēness ieguvis sarkanu nokrāsu.

Asiņainais Mēness - Sputnik Latvija
Pirmdien, 7. augustā gaidāms daļējs Mēness aptumsums

Jāatzīmē, ka pagājušais aptumsums — nav vienīgais šajā augustā.

No 12. uz 13. augustu Zemes iedzīvotāji varēs vērot vienu no gada skaistākajiem zvaigžņu kritumiem, jo tieši uz šo nakti nākas Perseīdas plūsmas meteoru aktivitātes maksimums, kas nozīmē "zvaigžņu lietu" līdz 100 meteoriem stundā.

Turklāt 21. augustā notiks pirmais pilnais Saules aptumsums, ko parasti dēvē par "Lielo amerikāņu aptumsumu", jo tā pilnās fāzes redzamības josla ies cauri visai Ziemeļamerikai.    

Ziņu lente
0