Itālijā kukurūzas laukā parādījies milzīgs Putina portrets

© Dario Gambarin via APItālijā kukurūzas laukā parādījies milzīgs Putina portrets
Itālijā kukurūzas laukā parādījies milzīgs Putina portrets - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirms G20 samita itāļu fermeris izveidojis kukurūzas laukā milzīgu Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu.

RĪGA, 5. jūnijs — Sputnik. Pēc ražas novākšanas itāļu fermeris Dario Gambarini ar traktora palīdzību izveidojis savā laukā Veneto apgabalā gigantisku Krievijas prezidenta Vladimira Putina portretu, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz portālu L'Arena.it.

Ziņots, ka Vladimira Putina portrets nomainījis Donalda Trampa attēlu, ko fermeris izveidoja pēc ražas novākšanas pērn.

Putina portrets izveidots "Lielā divdesmitnieka" samita priekšvakarā, kas sāksies 7. jūlijā Hamburgā. Krievijas līdera attēls ir 135 metrus plats, kreisajā pusē fermeris atainojis uzrakstu "Putins" kirilicā, bet no labās puses — paraksts "G20 2017".

"Šis darbs ir ļoti vienkārši izskaidrojams. Kā zināms, šosestdien un svētdien Hamburgā šīs pasaules varenie piedalīsies "divdesmitnieka" samitā. Mēs visi ceram, ka šī tikšanās novedīs pie aktuālo problēmu risinājuma ekonomikas un migrācijas jautājumos, kas nomāc pasauli. Apspriežamo tēmu ir ļoti daudz: Ukraina un Sīrija, kodolieroči, kā arī pret Maskavu vērstās apsūdzības par iejaukšanos vēlēšanās ASV," — žurnālistiem pastāstīja fermeris.

Gambarini kļuva slavens pirms dažiem gadiem, kad kļuva zināms par viņa prasmi zīmēt pasaules līderu portretus milzīgā laukā ar traktora un arkla palīdzību. Viņš jau paspējis atainot ASV eksprezidentu Baraku Obamu, Kubas revolūcijas līderi Fidelu Kastro, Romas pāvestu Francisku un daudzus citus slavenus cilvēkus. 

Ziņu lente
0