CNN producents paziņojis, ka amerikāņu vēlētāji ir "dumji kā zābaki"

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasСимволика канала CNN
Символика канала CNN - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šonedēļ šīs ir jau trešais Project Veritas atmaskojums. Pirmajā sižetā CNN vecākais producents Džons Bonifilds dēvē stāstu par Krievijas "iejaukšanos" ASV vēlēšanās par "blēņām", otrajā vadītājs Vens Džonss nosauc to pašu par "tukšu burgeru".

RĪGA, 30. jūnijs — Sputnik. Projekta Project Veritas dibinātājs Džeimss O 'Kifs publicējis jaunu videoierakstu ar telekanāla CNN darbiniekus kompromitējošu materiālu, vēsta RIA Novosti.

Šoreiz ar slēpto kameru tika filmēts kanāla producents Džimijs Karrs, kurš nodēvējis amerikāņu vēlētājus par " dumjiem kā zābaki".

"Mēs visi atzinām, ka viņš (Tramps — red.) ir klauns, ka viņš nav gatavs šīm darbam, viņam ļoti slikti izdodas, viņš neatbilst Amerikas galvenajām interesēm. Mēs uzskatām, ka viņš ir traks," — viņš saka. "Bet vai tas ir godīgi — apšaubīt amerikāņu vēlētāju mentālo kapacitāti," — prāto video autors.

"Jā. Viņi taču ir dumji kā zābaki," — viņš atbild.

Šonedēļ šīs ir jau trešais Project Veritas atmaskojums. Pirmajā sižetā CNN vecākais producents Džons Bonifilds dēvē stāstu par Krievijas "iejaukšanās" ASV vēlēšanās par "blēņām", otrajā vadītājs Vens Džonss nosauc to pašu par "tukšu burgeru" ("māneklis" — red.).

Intervijā Sputnik International Project Veritas pārstāvji aicinājuši amerikāņu pirmā ešelona medijus "beigt melot". Pretējā gadījumā viņus solīja "ņemt pie rīkles" un pieķert melos.

Ziņu lente
0