Uber vairākas reizes paaugstinājis cenas Londonas slaktiņu naktī, raksta mediji

© REUTERS/Neil Hall/IllustrationLietojumprogramma Uber tālrunī. Foto no arhīva
Lietojumprogramma Uber tālrunī. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kā izriet no daudziem sociālo tīklu lietotāju ziņojumiem, pēc uzbrukumiem krietni pieaugušas cenas uzņēmuma pakalpojumiem. Daudzi lietotāji bija sašutuši par šādu servisa politiku.

RĪGA, 5. jūnijs — Sputnik. Taksometru serviss Uber Londonā paaugstinājis pasažieru pārvadāšanas cenas naktī uz svētdienu, kad britu galvaspilsētā notikuši terorakti, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz avīzi Sun.

Daudzi sociālo tīklu lietotāju ziņojumi liecina, ka pēc uzbrukumiem uzņēmuma pakalpojumu maksa strauji pieaugusi. Daudzi bija sašutuši par šādu servisa politiku.

​"Tā vietā, lai samazinātu cenas, Uber palielinājis tās divreiz Londonas centrā pagājušajā naktī," — citē avīze Twitter lietotāja vārdus. Vēl viens britu galvaspilsētas iedzīvotājs, kurš lietojis uzņēmuma pakalpojumus, pastāstīja, ka par braucienu, kas agrāk izmaksāja 7 sterliņu mārciņu, terorakta naktī viņam nācies samaksāt 40 mārciņas.

Kompānijā norādīja, ka dinamiskā tarifikācija tika pārtraukta tūlīt pēc tam, kad kļuva zināms par incidentu. Tomēr, kā informēja viens no kompānijas klientiem, viņš saņēma paziņojumu par tarifu paaugstināšanas pārtraukšanu tikai divas stundas pēc uzbrukumiem.

Divi teroristu uzbrukumi notika Londonas centrā naktī uz svētdienu. Trīs vīrieši ar automobili sabraukuši kājāmgājējus uz Londonas tilta, tad nogriezās no tilta, izkāpa no mašīnas un ar nažiem sāka uzbrukt garāmgājējiem. Visi trīs teroristi tika nošauti. Pēc pēdējiem datiem, par terora aktu upuriem kļuva septiņi cilvēki. Tas trešais terorakts Lielbritānijā 2,5 mēnešu laikā.

© Reuters / Hannah McKayPolicija un ātrā palīdzība notikuma vietā uz Londonas tilta, 2017. gada 4. jūnijs
Полиция и скорая на месте происшествия на лондонском мосту, 4 июня 2014 - Sputnik Latvija
Policija un ātrā palīdzība notikuma vietā uz Londonas tilta, 2017. gada 4. jūnijs
Ziņu lente
0