"Lai veicas": UDD publicējis atklātu Lolitas fotogrāfiju

© Sputnik / Руслан Кривобок / Pāriet pie mediju bankasDziedātāja Lolita Miļavska
Dziedātāja Lolita Miļavska - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas Drošības dienests komentējis liegumu iebraukt valstī dziedātājai Lolitai Miļavskai, publicējot atklātu mākslinieces fotogrāfiju dejā ar glāzīti rokās.

RĪGA, 25. aprīlis — Sputnik. Ukrainas Drošības dienests, kurš nedēļas nogalē izsēdināja no vilciena Maskava-Kijeva dziedātāju Lolitu Miļavsku, pirmdien savā oficiālajā lapā Twitter publicēja atklātu dziedātājas fotogrāfiju.

Fotogrāfija parakstīta ar vārdiem "Lai veicas!" Tajā redzama dziedātāja dejā, tērpusies kleitā ar atklātu dekoltē, turot rokās glāzīti un cigareti. 

Lolita Miļavska - Sputnik Latvija
Dziedātājai Lolitai liegta iebraukšana Ukrainā slimās meitas apmeklējumam

Komentāros sociālā tīkla lietotāji novērtēja, ka, publicējot tamlīdzīgas fotogrāfijas, Ukrainas valsts dienests demonstrē ārkārtīgi zemu līmeni.

"UDD līmenis. Nez kāpēc mani tas nepārsteidz", — uzrakstīja lietotājs ar segvārdu Aļonka.

"Šis tvīts demonstrē jūsu attīstības līmeni. Lai veicas arī jums!" — raksta Eva.

"Ne valsts iestāde, bet blogeris ar pistoli! Kauna lieta!" — uzskata Arlepinokio.

"Un tāda organizācija atbild par veselas valsts drošību?! UDD ir pārvērties par lētu trolli," — raksta Ļaunais Miha.

Daži ukraiņu lietotāji atbalstīja UDD "troļļošanu", taču citi nenovērtēja drošības dienesta "teātri" par valsts naudu.

Dziedātāja Lolita Miļavska pasmējās par UDD publicēto fotogrāfiju un paziņoja, ka viņa savas krūtis tajā neatpazīst. "Šodien manā ģimenē visi smejas," — teica Lolita intervijā radiostacijai "Runā Maskava".

Viņa piebilda, ka fotogrāfiju sociālajā tīklā atradis viņas vīrs. "Godīgi saku, paskatījos, bet krūtis nav manas!" — pastāstīja Miļavska.

Grupas Vopļi Vodopļasova līderis Oļegs Skripka - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ukraina: koncerts bez Skripkas

Lolita pavēstīja, ka ar šīs fotogrāfijas publikāciju UDD "ir parādījusi visu savu eksistences spēku", pievēršot uzmanību krievu dziedātājai.

Svētdien Ukrainas varasiestādes uz trim gadiem aizliedza iebraukšanu Ukrainā, ņemot vērā viņas braucienu uz Krimu. Dziedātāja devās uz Ukrainu, lai apciemotu savu slimo meitu. Komentējot UDD lēmumu, Miļavska apsveica dienestu, kas "karo ar sievietēm, vecīšiem un māksliniekiem," un novēlēja saņemt tādus pašus aizliegumus uz viņu "mīļotajām ASV un Eiropu".

Miļavska pastāstīja, ka Ukrainai nepatīkamo personu nosūtīšanas sistēma uz Krieviju valstī ir noregulēta. "Stāv divi vilcieni viens pretī otram — no Maskavas un uz Maskavu — Odesas sastāvs. Odesas sastāvs uzņem visus no vilciena izsēdinātos. Viss notiek taktiski, mantas pārnes, pauž līdzjūtību: "Mēs neko nevaram izdarīt — tas ir UDD lēmums," viņi man teica," — pastāstīja māksliniece.

Праздничные мероприятия, посвященные Дню флага Украины - Sputnik Latvija
Nacionālisti Kijevā vēlas piespiest pārdevējus sarunāties ukrainiski

Savā lappusē sociālajā tīklā Facebook dziedātāja pateicās visiem, kas viņu atbalstīja pēc lieguma iebraukt Ukrainā un apsveica USS ar "spīdošu" uzvaru.

"Dažādu iemeslu dēļ Krievijas pilsoņiem — milzīgs paldies!!!! Liels paldies maniem mīļotajiem kolēģiem par siltajiem vārdiem, kas plūda no katras rindiņas!!! Ko lai saku!… Mamma raudāja 8 no rīta, Eviņa bija nobēdājusies… Uz šī fona "apsveicu" Ukrainas specdienestus ar "spīdošu" uzvaru pār Kremļa diversanti Miļavsku!" — uzrakstīja Lolita.

"Spriežot pēc skatītāju mīlestības, esmu Krievijas un Ukrainas tautas māksliniece. Ar to atvadīšos, man vēl ģimene un kaudze radinieku jāpabaro, kuri bez manis dzīvos pusbadā manā tik un tā mīļotajā Dzimtenē — Ukrainā!" — viņa piebilda.

Lolita Miļavska dzimusi 1963. gadā Mukačevas pilsētā Aizkarpatu apgabalā Ukrainas PSR, un pavadījusi bērnību un jaunību Kijevā.

Ziņu lente
0