Francijā policija meklē klaunu ar motorzāģi, kas biedējis automobilistus

© REUTERS/Benoit TessierФранцузская полиция
Французская полиция - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kotdarmoras departamenta policija meklē cilvēku, kurš svētdien, tērpies klauna tērpā un bruņojies ar motorzāģi, biedējis autovadītājus.

RĪGA, 11. aprīlis— Sputnik. Kotdarmoras departamenta policija Francijas rietumos meklē cilvēku, kurš, tērpies klauna tērpā un bruņojies ar motorzāģi, biedējis autovadītājus nedēļas nogalē, informē RIA Novosti, atsaucoties uz France Info.

Ziņu portāls France Info vēsta, ka sestdienas naktī autovadītājs ieraudzījis cilvēku, kas bijis ģērbts klauna tērpā: dzeltenās biksēs, aveņkrāsas un violetā virsjakā. Seju segusi metinātāja maska, un rokās biedējošais radījums turējis motorzāģi.

Modrais autovadītājs brīdinājis vietējos žandarmus, un viņi ieradušies incidenta vietā. Klauns noķerts, taču kautiņā viņam laimējies aizbēgt. Bēgot no žandarmiem, viņš nometis kostīmu, masku un zāģi. Ziņots, ka vīrieti pavadījušas vēl divas personas, taču to loma notikumos netiek precizēta.

"Žandarmi vēsta, ka tas bijis vienkārši slikts joks. Vienlaikus viņi vēlas noskaidrot situāciju, lai nenāktos saskarties ar jaunu "ļauno klaunu" popularitātes uzliesmojumu," – atzīmēja portāls.

2016. gada rudenī vairākās valstīs notika virkne "ļauno klaunu" uzbrukumu. Viņu parādīšanās un prettiesiskas darbības, tostarp pat bruņoti uzbrukumi tika fiksēti ASV, Lielbritānijā, Vācijā un Zviedrijā.

Ziņu lente
0