Kanclerei desertam: Merkeles un Trampa tikšanās iznākumu komentējis Aleksejs Puškovs

© Sputnik / пресс фотоKrievijas senators Aleksejs Puškovs
Krievijas senators Aleksejs Puškovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmā Trampa un Merkeles tikšanās notika 17. martā. Daži masu mediji nosauca notikušās pārrunas par "grūtām", citi atzīmēja savstarpējas saprašanas trūkumu starp abiem līderiem.

RĪGA, 19. marts — Sputnik. Krievijas senators Aleksejs Puškovs ironiski komentēja Twitter vietnē neseno Vācijas kancleres Angelas Merkeles tikšanos ar Amerikas līderi Donaldu Trampu.

"Pēc Trampa vārdiem, tikšanās ar Merkeli bija "brīnišķīga", taču ne bezmaksas. Pārrunu noslēgumā Tramps ierosināja viņai samaksāt par NATO. Tas viņai desertā," — uzrakstīja Puškovs blogā.

ASV prezidents Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Tramps paziņojis, ka daudzas NATO dalībvalstis "nemaksā rēķinus"

Pirmā Trampa un Merkeles tikšanās notika 17. martā. Daži masu mediji nosauca notikušās pārrunas par "grūtām", citi atzīmēja savstarpējas saprašanas trūkumu starp abiem līderiem. Protokolā paredzētās fotografēšanās Baltajā namā laikā notika kāds incidents — ASV prezidents nepaspieda savas vācu kolēģes roku, vēsta RIA Novosti.

Nākošajā dienā, 18. martā, Tramps paziņoja, ka viņa pārrunas ar Vācijas kancleri noritēja brīnišķīgi, un uzreiz atgādināja, ka Vācija ir parādā NATO un ASV lielas summas par aizsardzību.

Ziņu lente
0