Automašīna ietriekusies cilvēku pūlī Ņūorleānas parādē

© REUTERS / Shannon StapletonAutomašīna ietriekusies cilvēku pūlī Ņūorleānas parādē
Automašīna ietriekusies cilvēku pūlī Ņūorleānas parādē - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Gandrīz trīsdesmit cilvēki cietuši svētku karnevāla Mardi Gras laikā Ņūorleānā, kad pūlī ietriecās automašīna; pagaidām par bojāgājušajiem nekas netiek ziņots.

RĪGA, 26. februāris — Sputnik. Automašīna iebrauca cilvēku pūlī, kuri noskatījās parādi Ņūorleānā, Luiziānas štatā, raksta informatīvais portāls The New Orleans Advocate.

Tiek ziņots, ka incidents noticis sestdienas vakarā pilsētas centrā svētku parādes gājiena Krewe of Endymion laikā. Tas ir visā pasaulē slavenā Jaunās Orleānas meteņu Mardi Gras karnevāla elements, katru gadu desmitiem tūkstoši cilvēku pulcējas, lai paskatītos Krewe of Endymion.

Luiziānas štata svētku parādē cietušo cilvēku dzīvības nekas neapdraud, informējis policijas nodaļas vadītājs Maikls Harisons.

Policists apstiprināja, ka pelēkā furgona šoferis, visticamāk, atrodoties "spēcīgas intoksikācijas" reibuma stāvoklī, izvairoties no sadursmes ar citiem transportlīdzekļiem, faktiski novirzījis mašīnu parādes virzienā. Sadursme notika aptuveni pulksten 7 vakarā pēc vietējā laika (pulksten 3 no rīta pēc Latvijas laika).

Harisons pastāstīja, ka 21 cilvēks nogādāts dažādās pilsētas slimnīcās. Pēc valdības datiem, viņu dzīvībām briesmas nedraud. Pēc policijas teiktā, cietusi trīs gadu vecā meitenīte, tomēr viņas stāvoklis ir stabils. Tāpat uzsvērts, ka negadījumā ievainots viens policists, kuru Harisons kopā ar Ņūorleānas mēru Mitču Lendrju jau apciemojis slimnīcā.

Pēc pēdējiem datiem, cietušo skaits pieaudzis līdz 28 cilvēkiem.

Ziņu lente
0