Politika

RT uzzināja par demokrātu plānu gāzt Trampu

CC BY-SA 2.0 / Gage Skidmore / Donald TrumpASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva
ASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Plānā piedāvāti tādi pasākumi kā liegums Trampam sniegt medijiem intervijas pa telefonu, lai viņam būtu mazāk iespēju "izvairīties no atbildes".

RĪGA, 25. februāris — Sputnik. ASV Demokrātu partijā izstrādāts prezidenta Donalda Trampa gāšanas plāns, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz telekanālu RT.

Stratēģiskais rīcības plāns, ko sagatavojis Deivids Broks, tika pasludināts pēc Demokrātu partijas biedru tikšanās ar investoriem. Programmas autors apgalvo, ka tas ļaus panākt Trampa impīčmentu līdz 2020. gadam.

Par galveno demokrātu ieroci kļūs visu Trampa kļūdu kritika. Piedāvāts rūpīgi sekot prezidenta kļūdām un iesniegt tiesā prasības apsūdzot viņu ļaunprātīgā dienesta stāvokļa izmantošanā.

ASV prezidents Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Gandrīz puse amerikāņu atbalsta Trampa rīkojumu

"Viņi plāno izveidot veselu komandu, kura novēros prezidenta attiecības ar citu valstu līderiem, un uzraudzīt katru jaunās administrācijas soli," — raksta RT.

Vēl viens svarīgs uzdevums ir pretestība tā saucamajai dezinformācijai, ko sniedzot konservatīvie mediji, kuri atbalsta prezidentu. Pie tam demokrāti plāno sadarboties ar Facebook, kas, pēc viņu aprēķiniem, varētu kavēt "nevēlamo" ziņu izplatīšanu.

Rezultātā demokrāti cer iegūt vairākumu Senātā jau 2018. gadā un palielināt savu ietekmi Pārstāvju palātā. Tas ļaus viņiem spert nākamo soli — prezidenta impīčmentu.

Ziņu lente
0