Ukrainas deputāts uzskata, ka Krievijas vēstnieka Turcijā slepkava esot "varonis"

© Foto : facebook.com / архив Parasiuk Volodymyr Ukrainas Augstākas radas deputāts Vladimirs Parasjuks. Foto no arhīva
Ukrainas Augstākas radas deputāts Vladimirs Parasjuks. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Deputāta publikācija sociālajā tīklā liecina, ka pēc viņa domām, Andreja Karlova slepkava esot "savas tautas varonis."

RĪGA, 20. decembris — Sputnik. Ukrainas Augstākas radas deputāts Vladimirs Parasjuks nosaucis par varoni" Krievijas vēstnieka Turcijā Andreja Karlova slepkavu. Savu viedokli viņš publicēja sociālajā tīklā Facebook, informē RIA Novosti.

"Ja cilvēks ir gatavs samaksāt ar dzīvību par ārkārtas soļiem, par ideju, par taisnību, droši var teikt — varonis," — raksta Parasjuks.

Turcijas policija Ankarā, kur noticis uzbrukums Krievijas vēstniekam Turcijā Andrejam Karlovam - Sputnik Latvija
Bruņota uzbrukuma rezultātā gājis bojā Krievijas vēstnieks Turcijā

Savu publikāciju deputāts papildinājis ar fotogrāfiju, kurā redzams Mevluts Merts Altintašs, kurš kaut ko kliedz, turēdams pistoli pēc šāvieniem Krievijas diplomāta mugurā. Komentāros publikācijā Parasjuks paziņojis, ka Andreja Karlova slepkava esot "savas tautas varonis".

Savukārt Ukrainas prezidents Petro Porošenko savā lapā Twitter uzsvēris, ka Ukrainas pilsoņi aizlūdz par nevainīgajiem terorakta upuriem Berlīnē un nosoda šo vardarbību, savukārt par Krievijas vēstnieka Turcijā Andreja Karlova slepkavību, kas notika vairākas stundas pirms traģēdijas Berlīnē, Ukrainas līderis nebilst ne vārda.

Vakar Andrejs Karlovs tika nogalināts Mūsdienu mākslas centrā izstādes "Krievija ceļotāja acīm" atklāšanas pasākumā. Diplomāta slepkava — bijušais Turcijas policists Mevluts Merts Altintašs — nogalināts nozieguma vietā.

Ziņu lente
0