Zīlēšana ar banāniem un ķirbjiem: dzīvnieki "balso" par ASV prezidentu

© Sputnik / Сергей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasTīģeris. Foto no arhīva
Tīģeris. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidenta vēlēšanu iznākumu prognozē Krasnojarskas zoodārza iemītnieki un pērtiķis no Ķīnas – "prognožu karalis".

RĪGA, 8. novembris — Sputnik. ASV prezidenta vēlēšanās "piedalās" arī dzīvnieki. Savas prognozes izteikuši Krasnojarskas zoodārza "Roja strauts" iemītnieki un pērtiķis no Ķīnas, kurš par precīzajiem pareģojumiem iedēvēts par "prognožu karali", vēsta RIA Novosti.

Vēlēšanas ASV norit šodien. Uz valsts vadītāja posteni pretendē Demokrātiskās partijas kandidāte Hilarija Klintone un republikānis Donalds Tramps.

Tīģeriene — par Klintoni, lācis — par Trampu

Neparastais pasākums notika Krasnojarskas zoodārzā "Roja strauts". Šeit savas simpātijas izteikusi tīģeriene Junona un baltais lācis Fēlikss.

Eksperimenta labad zoodārza darbinieki paņēmuši divus ķirbjus katram dzīvniekam, kuros iegrebti Klintones un Trampa vārdi un portreti. Vienā ķirbī ielikta zivs, otrā — gaļa.

Tīģeriene ieraudzījusi savā būrī abus ķirbjus un tūlīt devusies pie "Klintones". Tiesa, ceļā viņu sāka mocīt šaubas un viņa lūdza "padomu".

"Junona nolēma apjautāties, ko "domā" viņas dzīvesbiedrs — Amūras tīģeris Barteks. Nezinām, ko viņai ieteica Barteks, taču Junona izvēlējās Klintoni," — RIA Novosti stāstīja zoodārza preses sekretāre Jeļena Šabanova.

Arī lācis Fēliks sākumā nav varējis izlemt, taču galu galā droši nobalsojis par Trampu.

Pērtiķis norāda uz Trampu

Ķīniešu pērtiķis Heds par precīzajiem pareģojumiem iedēvēts par "prognožu karali". Līdz šim Heds uzminējis Portugāles uzvaru Eiropas čempionāta futbolā fināla mačā. Šoreiz pētiķi lūdza izvēlēties vienu no diviem banāniem, kuri noslēpti aiz Klintones un Tramoa portretiem.

Rezultātā primāts devis priekšroku republikānim, raksta avīze Channel News Asia, turklāt vēl nobučojis Trampa attēlu.

Ziņu lente
0