Politika

Tramps uzskata, ka informācija par sazvērestību pret viņu ir briesmīga

© REUTERS / Carlo AllegriКандидат в президенты США Дональд Трамп
Кандидат в президенты США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāla FOX News žurnālists Bils O’Railijs paziņojis, ka ASV vismaz trīs mediju organizācijas pavēlējušas saviem darbiniekiem iznīcināt Trampu.

RĪGA, 11. oktobris – Sputnik. ASV prezidenta kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps komentēja informāciju par to, ka vairāki mediji organizējuši sazvērestību, lai nepieļautu viņa ievēlēšanu prezidenta postenim, ziņo RIA Novosti.

"Tā patiešām ir Amerika? Šausmīgi!" – ierakstīja Tramps savā kontā mikroblogu tīklā Twitter un publicēja saiti uz telekanāla FOX News video ierakstu.

Tajā kanāla žurnālists Bils O’Railijs informē, ka vismaz trīs mediju organizācijas ASV pavēlējušas saviem darbiniekiem iznīcināt Trampu.

"Ja jūs atbalstīsiet Trampu, jūsu karjera būs galā," – piebilda O’Railijs, taču konkrētus medijus nenosauca. Telekanāls FOX News tiek uzskatīts par republikāņiem labvēlīgi noskaņotu mediju.

Donalds Tramps. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Republikāņi ASV apspriež iespēju nomainīt savu kandidātu prezidenta vēlēšanās

Donaldam Trampam veidojas sarežģītas attiecības ar medijiem, jo daudziem no tiem viņš pārmet subjektīvu attieksmi pret sevi vai pat vienkārši apsūdz melos.

Piemēram, šodien politiķis kārtējo reizi uzbruka CNN un kanāla aptauju pēc viņa debatēm ar sāncensi, Hilariju Klintoni, nosauca par "nožēlojamu un negodīgu". Telekanāls piesprieda pārliecinošu uzvaru Demokrātiskās partijas izvirzītajai kandidātei Hilarijai Klintonei. Valda uzskats, ka CNN vairāk atbalsta ASV Demokrātisko partiju un tās kandidātus.

Ziņu lente
0