Foto

Precīzi "ābolā": septītā iPhone prezentācija

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kalifornijā notika septītā iPhone prezentācija. Tam ir ūdensnecaurlaidīgs korpuss piecās krāsās, spēcīgāks akumulators un nav austiņu spraudņa – tās tiek pieslēgtas ar Bluetooth starpniecību.

Kompānija Apple zālē BillGrahamAuditorium Kalifornijā iepazīstināja ar jaunajiem viedtālruņiem iPhone 7 un iPhone 7 Plus.

Iekārtām ir alumīnija korpuss piecās krāsās: melnā, ogļmelnā, sudraba, zelta un "rožainā zelta"krāsā. Standarta modeļa ekrāna izmērs — 4,7 collas, versijai Plus — 5,5 collas.

Jaunais viedtālrunis ir ūdensnecaurlaidīgs, turklāt saņēmis pilnveidotu 12 megapikseļu kameru aizmugures un priekšējā panelī. Viedtālruņiem ir arī spēcīgāks akumulators: Apple darbinieki apgalvo, ka ar to iPhone 7 strādās par stundu ilgāk nekā iPhone 6S. Apple iepazīstināja arī ar jaunajām bezvadu austiņām un pulksteni AppleWatch, kas tagad iztur ieniršanu līdz 50 m dziļumā. Pulkstenim ir iebūvēta GPS navigācijas sistēma, ārkārtas zvans 911 un pielikums PokemonGo.

© REUTERS / Beck DiefenbachApple prezentācija notika BillGrahamAuditorium zālē Kalifornijā.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
1/10
Apple prezentācija notika BillGrahamAuditorium zālē Kalifornijā.
© REUTERS / Beck DiefenbachAr jaunajiem gadžetiem iepazīstināja Apple izpilddirektors Tims Kuks.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
2/10
Ar jaunajiem gadžetiem iepazīstināja Apple izpilddirektors Tims Kuks.
© REUTERS / Beck DiefenbachKorporācijas Apple mārketinga viceprezidents Fils Šillers pastāstīja par jaunā iPhone 12 megapikseļu kameras iespējām.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
3/10
Korporācijas Apple mārketinga viceprezidents Fils Šillers pastāstīja par jaunā iPhone 12 megapikseļu kameras iespējām.
© REUTERS / Beck DiefenbachKompānija nodemonstrēja arī jaunās bezvadu austiņas – tagad lietotāji var klausīties mūziku arī tālruņa uzlādes laikā.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
4/10
Kompānija nodemonstrēja arī jaunās bezvadu austiņas – tagad lietotāji var klausīties mūziku arī tālruņa uzlādes laikā.
© REUTERS / Beck DiefenbachAustiņas tiek pieslēgtas caur iekārtas uzlādes spraudni vai ar bezvadu tehnoloģijas Bluetooth palīdzību. Komplektā tiks iekļauts arī adapteris standarta austiņu lietošanai.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
5/10
Austiņas tiek pieslēgtas caur iekārtas uzlādes spraudni vai ar bezvadu tehnoloģijas Bluetooth palīdzību. Komplektā tiks iekļauts arī adapteris standarta austiņu lietošanai.
© REUTERS / Beck DiefenbachPulkstenis AppleWatch 2 uz WatchOS3 platformas ir ūdensnecaurlaidīgs – ar to var ienirt līdz 50 metru dziļumā.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
6/10
Pulkstenis AppleWatch 2 uz WatchOS3 platformas ir ūdensnecaurlaidīgs – ar to var ienirt līdz 50 metru dziļumā.
© AFP 2023 / Josh EdelsonJaunais akumulators kalpos par stundu ilgāk nekā iPhone 6S un par divām stundām ilgāk nekā iPhone 6.
Отмечается, что телефон на новой батарее прослужит на час дольше, чем iPhone 6S и на два — чем iPhone 6 - Sputnik Latvija
7/10
Jaunais akumulators kalpos par stundu ilgāk nekā iPhone 6S un par divām stundām ilgāk nekā iPhone 6.
© REUTERS / Beck DiefenbachApple izpilddirektors Tims Kuks demonstrēja jauno gadžetu iespējas aktrisei Medijai Zīglerei.
Исполнительный директор Apple Тим Кук продемонстрировал возможности новых гаджетов юной актрисе Мэдди Зиглер - Sputnik Latvija
8/10
Apple izpilddirektors Tims Kuks demonstrēja jauno gadžetu iespējas aktrisei Medijai Zīglerei.
© AP Photo / Marcio Jose SanchezJauno viedtālruni vispirms varēs nopirkt lietotāji ASV un vairākās Eiropas valstīs, kā arī Ķīnā, Singapūrā un AAE.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
9/10
Jauno viedtālruni vispirms varēs nopirkt lietotāji ASV un vairākās Eiropas valstīs, kā arī Ķīnā, Singapūrā un AAE.
© REUTERS / Beck DiefenbachAustrumeiropa līdz ar Krieviju jaunos iPhone ieraudzīs tikai 23. septembrī. Viedtālruņu cena – no 649 dolāriem.
Презентация седьмого iPhone - Sputnik Latvija
10/10
Austrumeiropa līdz ar Krieviju jaunos iPhone ieraudzīs tikai 23. septembrī. Viedtālruņu cena – no 649 dolāriem.
Ziņu lente
0