Latvijas iedzīvotājs pajokojis par bumbu poļu autobusā

© Sputnik / А. Соломонов / Pāriet pie mediju bankasВ салоне за рулем автобуса
В салоне за рулем автобуса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas pilsonis pajokojis par bumbu, kas esot paslēpta maršruta Berlīne-Rīga autobusā. Polijas policisti bija spiesti bloķēt trasi un izsaukt sapierus. Tagad jokdarim draud 8 gadus ilgs cietumsods.

RĪGA, 2. augusts — Sputnik. Latvijas pilsonim, kurš pajokojis par bumbu autobusā, draud brīvības atņemšana uz laiku līdz 8 gadiem, vēsta radiostacija RMF.

27. jūlijā Polijas teritorijā maršruta Berlīne-Rīga autobusā 56 gadus gadus vecs vīrietis parādīja vadītājam zīmīti, kurā bija teikts, ka autobusa salonā esot noslēpta bumba.

Vadītājs apturēja autobusu, pasažieri tika evakuēti, notikuma vietā ieradās policisti un sapieri. Trase tika bloķēta. Tiesībsargājošo iestāžu darbinieki autobusu pārmeklēja, taču bumba netika atrasta. Noskaidrojās, ka vīrietis, kurš ziņoja par bumbu, bijis piedzēries. Policistiem viņš skaidroja, ka pajokojis.

Jokdarim tika izvirzīta apsūdzība par maldinošu ziņojumu par terorakta draudiem, un viņam draud brīvības atņemšana uz laiku līdz 8 gadiem. Pašlaik Polijas tiesībsargi viņu palaiduši uz dzimteni.

Ziņu lente
0