Amerikāņi sašutuši par Krievijas karogu ASV atlētu formas tērpā.

© REUTERS / Brendan McDermidKlifs Meidls, ASV izlases karognesis 2000. gada Olimpiskajās spēlēs, demonstrē amerikāņu atlētu parādes formu 2016. gada spēlē Riodežaneiro
Klifs Meidls, ASV izlases karognesis 2000. gada Olimpiskajās spēlēs, demonstrē amerikāņu atlētu parādes formu 2016. gada spēlē Riodežaneiro - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kāpēc jāvelk zila žakete pāri Krievijas karogam – šķiet, tas ir viens no pieklājīgākajiem jautājumiem, ko sociālo tīklu apmeklētāji uzdod pēc ASV olimpiskās formas prezentācijas. Starp citu, to izstrādājis Ralfs Lorēns.

RĪGA, 30. jūlijs — Sputnik. ASV olimpiskā izlase demonstrēja parādes formu, ko sportisti nēsās Olimpiādes atklāšanas ceremonijā Riodežaneiro. Nacionālās komandas mājas lapā teikts, ka parādes formu izstrādājusi franču modelētāja Ralfa Lorēna komanda.

Mājas lapā lietotāji sāka interesēties, vai forma ražota ASV un kāpēc darbam pie tās piesaistīts franču modelētājs. Nu, bet žurnālisti un līdzjutēji sociālajos tīklos izvērsa veselu kampaņu, jo, pēc viņu domām, forma izpildīta Krievijas karoga krāsās, vēsta RIA Novosti.

© http://www.teamusa.org/ASV olimpiskās izlases parādes forma
Парадная форма олимпийской сборной США на Играх в Рио - Sputnik Latvija
ASV olimpiskās izlases parādes forma

Piemēram, sporta žurnālists Kevins Kaduks neizprata, kāpēc svītras uz sportistu krekliem izvietotas tieši šādā secībā. "Protams, varētu jau neaizpogāt žaketes, taču diezin vai amerikāņu sportisti vēlas izskatīties nevīžīgi visas pasaules acīs," — Kaduks ir sašutis.

"Ja vēlaties izskatīties kā tagadējās Krievijas Amerikas izlases sportists, tas jums izmaksās dažus rubļusdolārus," — joko Kaduks, norādot, ka Lorēna radītās formas komplekts maksā 1414 dolārus.

Sporta modes speciālists Pols Lūkass ironiski vaicāja, vai tik tas neesot krievu hakeru nedarbs, ja amerikāņu izlases krekliņi izskatās kā Krievijas karogs.

Savukārt apmeklētājs @absolutefriends pavaicāja, vai tā neesot kāda kļūda.

"Tā ir kļūda vai komiska nejaušība, ka krāsas izvietotas tā, ka atgādina Krievijas un Serbijas karogus? Dievs, sargi RuS&USA", — viņš raksta.

Lietotājs @CrazyCactusEnt nespēj saprast, vai tā patiešām ir ASV izlase.

"Krievu varbūt (Spēlēs) nebūs, taču amerikāņi nēsās viņu karogu," — norāda @ntc2159 un nožēlo, ka polo krekli ir briesmīgi.

Apmeklētāji no Krievijas pret amerikāņu formu izturējās labvēlīgāk.

"No Krievijas ar mīlestību," — rakstīja @sysoev.

"Paldies, ka izvietojāt Krievijas karogu uz saviem T-krekliem," — komentēja @oReadOff.

Ziņu lente
0