Tramps uzskata par vājprātu baumas par viņa sakariem ar Krieviju

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasДональд Трамп на пресс-конференции в Москве
Дональд Трамп на пресс-конференции в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidenta kandidāts Donalds Tramps paziņoja, ka viņam nav nekādu investīciju Krievijā, un nosauca par vājprātu pieņēmumus par viņa sakariem ar Krievijas valdību.

RĪGA, 27. jūlijs – Sputnik. ASV prezidenta kandidāts no Republikāņu partijas miljardieris Donalds Tramps paziņoja, ka viņam nav nekādu investīciju Krievijā, un nosauca par vājprātu pieņēmumus par viņa sakariem ar Krievijas valdību lietā par demokrātu elektronisko vēstuļu nākšanu dienas gaismā. "Protokolam: man nav NEKĀDU investīciju Krievijā," – politiķis uzrakstīja savā lapā Twitter. ​

Ieraksts tika publicēts, ņemot vērā kārtējās pret Trampu vērstās apsūdzības par viņa sakariem ar Krievijas valdību un simpātijām pret Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Piemēram, tieši šādu nokrāsu demokrātu pārstāvji centās piešķirt skandālam pēc ASV Demokrātiskās partijas datu bāzes uzlaušanas.

Pagājušajā svētdienā Demokrātiskās partijas Nacionālās komitejas priekšsēdētāja Debija Vasermane-Šulca bija spiesta pamest savu posteni partijas vadības elektroniskās sarakstes noplūdes dēļ, kas tika publicēta portālā Wikileaks. Sarakste liecina, ka partijas aparāts priekšvēlēšanās atklāti atbalstījis Hilariju Klintoni, pie tam kaitējot Bērnijam Sandersam, kurš cieta sakāvi. Vēlāk vairāki partijas pārstāvji, tostarp arī ASV prezidents Baraks Obama pieņēma, ka hakeri esot saistīti ar Krievijas valdību.

"Cenšoties mazināt Wikileaks katastrofas muļķību un šausmas, demokrāti saka, ka, iespējams, Krievijai ir sakars ar Trampu. Vājprāts!" – politiķis publicēja vēl vienu ierakstu.

Skandāls Demokrātiskās partijas rindās jau ir novedis pie plašiem Sandersa piekritēju protestiem. Daudzi no viņiem jau norāda, ka vēlēšanās novembrī balsos par "Zaļo partijas" kandidāti Džillu Stainu. Šāds lēmums var ietekmēt Klintones iespēju uzvarēt cīņā pret Trampu, jo nesenās aptaujas liecina, ka viņa sākusi piekāpties miljardiera priekšā.

Ziņu lente
0