Apšaude klubā ASV, divi cilvēki gājuši bojā

© REUTERS / Kevin KolczynskiПолицейская операция на месте стрельбы в Орландо, США
Полицейская операция на месте стрельбы в Орландо, США - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Naktsklubā Floridā, kur notika pusaudžu ballīte notikusi apšaude. Nezināmajam noziedzniekam izdevies bēgt, policija uzsākusi izmeklēšanu. Uzbrucēja motīvi nav zināmi.

RĪGA, 25. jūlijs — Sputnik. Nezināms cilvēks atklājis uguni naktsklubā Fortmaiersas pilsētā Floridā. Sākotnējās ziņas liecina, ka divi cilvēki gājuši bojā un vismaz 17 – guvuši ievainojumus, vēsta Sputnik Igaunija, atsaucoties uz aģentūras RIA Novosti sniegtajiem datiem.

Vietējie mediji informē, ka incidents noticis klubā Club Blu, kur notika pusaudžu vakars, un vairāki apmeklētāji bijuši vien 13 gadus veci.

Apšaude sākusies autostāvvietā līdzās klubam. Policija saņēma informāciju par to pl. 01.00 pēc vietējā laika (pl 08.00 pēc Latvijas laika).

​Viens no apšaudes lieciniekiem – sieviete, kura dzīvo netālu no naktskluba, pastāstīja, ka dzirdējusi aptuveni 30 šāvienus.

Aizdomās turamajam izdevies bēgt no notikuma vietas, viens cilvēks aizturēts.

"Divi cilvēki gājuši bojā un vismaz 17 cietuši apšaudē Club Blu Fortmaiersas pilsētā. Pašlaik policija meklē aizdomās turamo," – teikts televīzijas kanāla Wink News publikācijā Twitter.

Ziņu lente
0