Apšaudē naktsklubā ASV beigusies traģiski

© Sputnik / Филипп Кравцов / Pāriet pie mediju bankasĀtrās palīdzības automašīnas ASV. Foto no arhīva
Ātrās palīdzības automašīnas ASV. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nenoskaidrotas personas sagūstījušas ķīlniekus un sarīkojušas apšaudi naktsklubā Orlando, Floridas štatā.

RĪGA, 12. jūnijs — Sputnik. Nenoskaidroti cilvēki atklājuši uguni naktsklubā Orlando, Floridas štatā. Apšaudes rezultātā slimnīcā nogādāti vismaz 40 cilvēki, informē telekanāls WFTV.

Ziņu aģentūra RIA Novosti, atsaucoties uz televīzijas kanāla ITV sniegto informāciju, vēsta, ka incidents noticis geju klubā Pulse.

Sākotnēji Telekanāls Sky News saskaņā ar aculiecinieku teikto ziņoja, ka bruņots cilvēks ievainojis vismaz 25 cilvēkus, citi tika sagūstīti un paturēti kā ķīlnieki. Orlando policijas pārstāvji apstiprināja, ka vairāki cilvēki guvuši ievainojumus.
Savukārt New York Daily News informēja, ka apšaudē piedalījušies divi cilvēki.

Aculiecinieki vēstīja, ka uzbrukuma laikā klubā atradušies aptuveni 100 apmeklētāji. Incidenta vietā ieradušās policijas patruļas informēja par lielu skaitu cietušo.

Īsi pēc īpašo uzdevumu vienības ierašanās varas iestādes ziņoja, ka apšaudes vaininieks ir miris. Sīkāka informācija netika sniegta.

Tas ir jau otrs incidents Orlando diennakts laikā. Vakar vīrietis nāvējoši ievainoja šova "Balss" zvaigzni Kristīnu Grimmi, kad viņa pēc koncerta sniedza autogrāfus. Uzbrucējs izdarīja pašnāvību, bet dziedātāja pēc gūtajām traumām gāja bojā slimnīcā.

Ziņu lente
0