Video

Frīku diplomātija: Lavrovs pastāstīja par Rietumu jauno fenomenu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rietumu arsenālā parādījies jauns fenomens – feiku, pat frīku diplomātija. Krievijas ārlietu ministrs paskaidroja, kā Maskava izturēsies jaunos apstākļos.

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs konstatēja, ka Rietumu līderu arsenālā parādījies jauns fenomens – feiku, reizēm pat "frīku" diplomātija.

"Jebkādi alternatīvie viedokļi stingri tiek noraidīti, turklāt ne tikai starptautiskajā arēnā, bet arī pašu rietumu valstu iekšienē. Reālā apzinātā politika tiek aizstāta ar draudiem saukt pie atbildības visus, kuri nepiekrīt tam, kas notiek gan ārlietās, gan iekšlietās," konstatēja Lavrovs.

Krievijas ministrs norādīja, ka vairākās Eiropas Savienības valstīs un Ukrainā atklāti slēdz neatkarīgus medijus, vadošās rietumvalstis atzinīgi vērtē un atbalsta tādus soļus, kas pārkāpj ANO, EDSO un Eiropas Padomes lēmumus par brīvību informācijas piekļuvei.

"Kļūst arvien skaidrāk, ka Rietumi diskreditē viņu pašu propagandētos demokrātijas ideālus, proti, paši sevi," uzsvēra Lavrovs.

Krievijas ārlietu ministrs paskaidroja, kā Krievija plāno mijiedarboties ar Rietumiem jaunos apstākļos. Sergeja Lavrova runu skatieties Sputnik video.

Ziņu lente
0