Video

EURO 2020 talismans Skilzijs izbrauca Pēterburgas metro un aizgāja uz Faberžē muzeju

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas 2020. gada futbola čempionāta talismans apmeklēja vienīgo Krievijas pilsētu, kura uzņems turnīru.

Eiropas 2020. gada futbola čempionāta oficiālais talismans zēns Skilzijs ieradās Sanktpēterburgā – vienā no pilsētām, kur notiks četrgades galvenais kontinentālais turnīrs.

Skilzijs patrenējās ar "Zeņit" akadēmijas audzēkņiem, izbrauca ar metro, kur nofotografējās ar pasažieriem un sajūsminājās par Faberžē muzeja ekspozīciju.

Talismans tika prezentēts svētdien Amsterdamā pirms Nīderlandes un Vācijas izlases mača EURO 2020 atlases turnīra ietvaros.

Eiropas čempionāts 2020. gadā notiks no 12. jūnija līdz 12. jūlijam 12 dažādu valstu pilsētās, tostarp Sanktpēterburgā: stadions, kurš atrodas Krestovskas salā, uzņems trīs mačus grupu posmā un vienu ceturtdaļfināla maču. Par turnīra pilsētām kļuva arī Dublina, Glāzgova, Londona, Amsterdama, Bilbao, Roma, Minhene, Kopenhāgena, Budapešta, Bukareste un Baku.

Sanktpēterburgas Fiziskās kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Nataļja Antjuha paziņoja, ka Eiropas 2020. gada futbola čempionāta fanu zona tiks iekārtota Koņušennaja laukumā.

"Esam priecīgi sveikt Skilziju Pēterburgā. Patīkami, ka mūsu pilsēta pirmā pieņem Eiropas 2020. gada čempionāta talismanu. Pilsēta bez šaubām ir gatava EURO rīkošanai. Pēc pasaules čempionāta ir visi apstākļi un apgūta organizācija. Visi objekti palikuši mantojumā. Līdzīgi pasaules čempionātam mums darbosies fanu zona Kuņušennaja laukumā, būs divas platformas maču vērošanai pie "Ļenekspo" un pie "Jubiļejnij"," citē Antjuhas sacīto RIA Novosti.

Ziņu lente
0