Video

Pusotrs tūkstotis kvadrātmetru: lielākais Krievijas karogs tika izvietots Krimā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Gasforta kalnā pie Sevastopoles par godu Krimas referenduma piecgadei "Nakts vilki" izklāja Krievijas karogu, kura laukums - 1423 kvadrātmetri.

Neparasta akcija par godu Krimas atkalapvienošanās ar Krieviju piecgadei notika Krimā: "Nakts vilki" kluba baikeri Gasforta kalnā  Krimā izvietoja lielāko Krievijas karogu.

Akcija noslēgusi "Nakts vilku" svētku motobraucienu no Simferopoles līdz Gasforta kalnam. Pasākumā piedalījās arī reģionālā vadība: Krimas vadītājs Sergejs Aksenovs un Sevastopoles gubernators Dmitrijs Ovsjanņikovs.

Karogs, kura laukums sasniedzis 1423 m2, iekļauts Krievijas rekordu grāmatā. Šis karogs jau ir pabijis Arktikā, Baikālā un debesīs virs Zvenigorodas.

Krimas atkalapvienošanās ar Krieviju diena tiek svinēta 18. martā. Šajā dienā pussala tika oficiāli iekļauta Krievijas Federācijas sastāvā. Krimas Republika un Sevastopole kļuva par jaunajiem federācijas subjektiem.

Tas notika pēc referenduma 2014. gada martā. Tautas balsošanas rezultātā 96,77% Krimas Republikas un 95,6% Sevastopoles iedzīvotāju pauda atbalstu pussalas iekļaušanai Krievijas Federācijas sastāvā.

Ziņu lente
0