Video

Putins uzspēlējis klavieres Pekinā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirms tikšanās ar Sji Dzjiņpinu uzspēlēja klavieres.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, gaidot tikšanos ar ĶTR priekšsēdētāju Sji Dzjiņpinu, apsēdās pie klavierēm un nospēlēja Tihona Hreņņikova dziesmas "Moskovskije okna" motīvu, kā arī "Gorod nad voļnoj Ņevoi" melodiju.

Svētdien Krievijas līderis uzstājās forumā "Viena josla – viens ceļš", Pekinā, un pēc tam kopā ar ķīniešu kolēģi devās uz vienu no valdības rezidences villām.

Kā stāstīja Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, pirms tikšanās ar Sji Dzjiņpinu Putins "izskatīja sarunas piezīmju papīrus un pie reizes uzspēlēja klavieres".

"Tur bija joki," – paziņoja Peskovs par Putina un Sji Dzjiņpina pārrunām.

Tāpat Krievijas līdera preses sekretārs paziņoja, ka "Viena josla – viens ceļš" forumā kuluāros Putins piedalījies sarunā ar Turcijas prezidentu Redžepu Tajipu Erdoganu.

"Putins īsi pārrunāja ar Turcijas prezidentu Erdoganu, tai skaitā turpinot neseno Soču dialogu," – teica žurnālistiem Peskovs.

Tāpat Krievijas prezidenta preses sekretārs paziņoja, ka Putins īsumā sarunājies ar Uzbekistānas un Kirgīzijas prezidentiem Šavkatu Mirzijojevu un Almazbeku Atambajevu.

Peskovs atzīmēja, ka Krievijas līderis īsi apspriedis aktuālos jautājumus ar Mongolijas premjerministru Žargaltulginu Erdenebatu.

Ziņu lente
0