Video

Prāgā atbalstīts policists no Zviedrijas, kurš kritizējis migrantus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bijušie un esošie Čehijas policijas darbinieki sarīkoja Prāgā mītiņu pie Zviedrijas vēstniecības zviedru policista atbalstam, kurš sociālajā tīklā paudis sašutumu par noziedznieku tautības noklusēšanu, sabiedrībā pieņemtā politkorektuma dēļ.

RĪGA, 4. marts — Sputnik. Zviedru policistam Peteram Springaram draud disciplinārs sods. Janvārī vienā no sociālajiem tīkliem virsnieks sūdzējās, ka saskaņā ar politkorektuma noteikumiem, valstī pieņemts slēpt noziedznieku tautību, kuri apsūdzēti par izvarošanu, aplaupīšanu un kautiņiem. Tikmēr lielāko daļu noziegumu valstī izdara migranti no Āfrikas un Tuvajiem Austrumiem.

Čehijas mediji atzīmē, ka Zviedrijā nav pieņemts par to runāt, bet Čehijā tādu problēmu nav, jo migranti valsts teritorijā neuzturas ilgi.

Разноцветные деревянные дома в Швеции - Sputnik Latvija
Zviedru varas iestādes lūdz iedzīvotāju palīdzību imigrantu izmitināšanai

"Šie ar bēdīgi slaveno "politkorektumu" segtie centieni slēpt patiesību tagad parādās Zviedrijā, taču Eiropas Savienības ietvaros var izplatīties arī pie mums, tāpēc labāk vērsties pret tiem priekšlaicīgi," — RIA Novosti citē vienu no demonstrācijas dalībniekiem.

Kā ziņots, februāra beigās Stokholmas mikrorajonā Rinkebijā izcēlās nekārtības, kuru dalībnieki aizdedzināja automašīnas un aplaupīja veikalus. Šajā mikrorajonā lielāko daļu iedzīvotāju veido imigranti. Policijai izdevies pārtraukt grautiņus, viens no policistiem bija ievainots, kad pūlis sāka apmētāt kārtības sargus ar akmeņiem.

Ziņu lente
0