Video

Raksts Washington Post par amerikāņu diplomātu iebiedēšanu neatbilst patiesībai

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Ārlietu ministrijas oficiālā pārstāve Marija Zaharova brīfingā Maskavā ziņoja, ka informācija par amerikāņu diplomātu iebiedēšanu neatbilst patiesībai.

ASV preses izdevuma Washington Post rakstu, kurā apgalvots, ka amerikāņu diplomāti Krievijā un Eiropas teritorijā tiekot iebiedēti, Marija Zaharova nosauca par "propagandas piemēru".

"Publikācija nav dziļa, tā neatspoguļo patiesu ainu, tā bija sagatavota steigā, un bija sagatavota, izmantojot netiešu informāciju. Ja vēlaties redzēt propagandas piemēru – lūdzu, te būs Washington Post publikācija. Tā ir sagatavota no netiešiem avotiem," – atzīmēja Zaharova.

ĀM pārstāve informēja, ka Krievijas diplomātisko dienestu darbinieki ir spiesti saskarties ar nepieņemamām spiediena metodēm no amerikāņu specdienestu puses.

"Mūsu darbinieki, Krievijas diplomāti pastāvīgi saskaras ar provokācijām no FIB un CIP puses. Piemēram, minēto struktūru darbinieki nekautrējas pret mūsu diplomātiem izmantot arī nepieņemamas metodes, tostarp arī spiedienu, psiholoģisku spiedienu," – informēja Marija Zaharova.

Iepriekš ASV Valsts departamenta oficiālā pārstāve Elizadete Trudo paziņoja, ka pēdējo divu gadu laikā Krievijā būtiski pieaugusi amerikāņu diplomātu novērošana.

Ziņu lente
0