Video

Putins apsveica "Rossija segodņa" jubilejā un novēlēja saglabāt sasniegto līmeni

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidents Vladimirs Putins apmeklēja starptautisko informācijas aģentūru "Rossija segodņa" un apsveica to gaidāmajā 75 gadu jubilejā. Valsts galva novēlēja holdinga līdzstrādniekiem saglabāt sasniegto līmeni un attīstīt valsts žurnālistikas tradīcijas.

Vakar Krievijas prezidents Vladimirs Putins apmeklēja starptautiskās informācijas aģentūras "Rossija segodņa" galveno mītni un uzstājās forumā "Žurnālistikas jaunā ēra: atvadas no pamata tendencēm". Valsts vadītājs sveica žurnālistus gaidāmajos svētkos un uzsvēra, ka aģentūras darbam ir liela nozīme informācijas izplatīšanā.

"Dažādos laika periodos viņi (Padomju informācijas birojs, APN, "RIA Novosti", "Rossija segodņa" – red. piez.) ar cieņu pārstāvēja mūsu valsti starptautiskajā mediju telpā, vienmēr centās sniegt materiālus operatīvi un pilnīgi," – uzsvēra Putins.

Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" ir starptautiska mediju grupa, kuras mērķis ir operatīvas, pārdomātas un objektīvas informācijas sniegšana par notikumiem visā pasaulē, informācijas sniegšana auditorijai par dažādiem viedokļiem un svarīgākajiem notikumiem.

Starptautiskais mediju forums "Žurnālistikas jaunā ēra: atvadas no pamata tendencēm" notiek 6.-7. jūnijā Maskavā. Tā organizatori par galveno diskusijas tēmu izvēlējušies žurnālistiku: situācija profesijā un nozarē, žurnālistikas loma mūsdienu pasaulē. Forumā piedalās mediju eksperti no 30 valstīm, tostarp arī no ASV, Lielbritānijas, Francijas, Indijas, Krievijas, Ķīnas, Armēnijas, Ēģiptes, Azerbaidžānas un AAE.

Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" iekļauj aģentūras informatīvo resursu līniju: RIA Novosti, R-Sport, RIA Nedvižimostj, Praim, RIA Reiting, Starptautiskā ziņu aģentūra "Rossija segodņa" ieņem vadošo vietu Krievijas plašsaziņas līdzekļu vidū tās izmantoto citātu ziņā un pakāpeniski pieaug tās brendu publicētās informācijas izmantošanas līmenis ārvalstīs. Aģentūra ir viena no visplašāk citējamajiem informācijas avotiem sociālajos tīklos un blogosfērā Krievijā.

Ziņu lente
0