Video

Lidmašīnas un kuģi piedalās pazudušā EgyptAir lainera meklēšanā. Operācijas kadri.

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau otro dienu turpinās aviokompānijas EgyptAir lainera Airbus A320 meklēšanas un glābšanas operācija. Skatieties video, kā lidmašīnas un kuģi pārbauda teritoriju.

Ēģiptes Ārlietu ministrija informēja valsts Civilās aviācijas ministriju, ka EgyptAir lidmašīnas atlūzas tika atrastas netālu no Karpatas salas, teikts aviokompānijas oficiālajā mājaslapā. Tajā arī ir norādīts, ka ekspertu grupa turpina meklēt pazudušās lidmašīnas atlūzas.

Meklēšanas un glābšanas operācijā piedalās Ēģiptes, Grieķijas, Francijas un ASV gaisa un jūras kara spēki.

Meklēšanu apgrūtina to, ka domājamajā lidmašīnas katastrofas vietā jūra ir dziļa, un gaisa telpā šeit parvietojas liels skaits pasažieru aviācijas lidaparātu. Iepriekš grieķu karavīri vairākkārt apliecināja, ka lidmašīnas atlūzas atrastas, tomēr vēlāk izrādījās, ka jūrā atrastie priekšmeti nepieder pazudušajam lainerim.

Aviokompānijas EgyptAir pasažieru lidmašīna, kas lidoja no Parīzes uz Kairu, reiss MS804, ceturtdienas rītā Vidusjūras rajonā Ēģiptes gaisa telpā pazuda no dispečeru radariem. Lidmašīnā atradās 66 pasažieri un apkalpes locekļi.

Patlaban tiek izskatītas trīs galvenās notikušā versijas: mehāniskas problēmas, terorisms un pilota vai ekipāžas apzināta darbība.

Ziņu lente
0