Video

Glābēji helikopteros nogādā slimnīcās vilcienu avārijā cietušos

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Glābēji un ārsti strādā abu vilcienu sadursmes vietā, kas agrā otrdienas rītā notika Bavārijā netālu no Bādaiblingas pilsētas. Vilcienu katastrofā dzīvības zaudējuši 8 cilvēki, vairāk nekā 150 – guvuši ievainojumus.

Pašlaik Bavārijas policija uzskata, ka abu vilcienu sadursme otrdienas rītā Bādaiblingas pilsētas rajonā notikusi nelaimes gadījuma rezultātā, paziņoja policijas oficiālais pārstāvis Rozenhaimas pilsētā.

"Mēs uzskatām, ka runa ir par nelaimes gadījumu," – paziņoja policijas pārstāvis. Uz RIA Novosti jautājumu par to, vai nav noticis terorisma akts, policists atbildēja noliedzoši.
Sarunā ar RIA Novosti viņš apstiprināja, ka vilcienu sadursmē bojā gājuši 8 cilvēki, vairāk nekā 150 cilvēki ir guvuši ievainojumus. 50 cilvēki atrodas smagā stāvoklī.

Policijā pastāstīja, ka pašlaik katastrofas vietā norit atlūzu pārmeklēšana. Uz vietas strādā aptuveni 100 glābēji un ārsti, kā arī vairāki glābšanas helikopteri. Iespējams, katastrofas upuru skaits būs lielāks.

Abu reģionālas nozīmes vilcienu sadursme notika otrdien, agri no rīta, Bavārijā – netālu no Bādaiblingas pilsētas. Katastrofas iemesli pašlaik tiek noskaidroti.

Ziņu lente
0