Video

Sputnik publicē videoprojektu "Melnās dienas Ukrainā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Informācijas aģentūra un radio Sputnik iepazīstina ar speciālā fotokorespondenta Valērija Meļņikova videoprojektu "Melnās dienas Ukrainā", kas tapis ar fotogrāfa Andreja Ļubimova atbalstu.

Projekts tapis ar fotogrāfa Andreja Ļubimova atbalstu. Tajā izmantoti fotogrāfa Valērija Meļņikova darbi no tāda paša nosaukuma sērijas. Valērijs Meļņikovs savas fotogrāfijas uzņēmis Luhanskas apgabalā 2014.gada vasarā, iemūžinot Ukrainas jaunākās vēstures dramatiskos notikumus.

Fotogrāfs Valērijs Meļņikovs kļuva par traģisko notikumu aculiecinieku Ukrainas  dienvidaustrumos un caur kameras objektīvu rāda skatītājiem baismīgās ainas.

"Traģiskā realitāte piešķir manām fotoreportāžām īpašu spēku. Jūtas ir divējādas – es lepojos par saņemtajām balvām kā žurnālists un profesionālis, taču vienlaikus no visas sirds jūtu līdzi šiem cilvēkiem, kuru dzīvēs ienākusi nelaime," – stāsta fotogrāfs.

Valērijs Meļņikovs ir Stavropoles Valsts universitātes absolvents, fotogrāfs, dažādu vispasaules nozīmes apbalvojumu laureāts. Vairāk nekā 10 gadus Valērijs sadarbojas ar vairākiem starptautiskiem un Krievijas plašsaziņas līdzekļiem – AFP, Kommersant, Sputnik u.c.

Ziņu lente
0