Politika

Dombrovskis, būdams pārliecināts, ka "Saskaņu" sagaida izgāšanās, pameta partijas valdi

© Sputnik / Sergey MelkonovВячеслав Домбровский на митинге на Ратушной площади в поддержку мэра города Нила Ушакова
Вячеслав Домбровский на митинге на Ратушной площади в поддержку мэра города Нила Ушакова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partijas "Saskaņa" valdi pametis Vjačeslavs Dombrovskis. Viņš paziņoja, ka aizgājis pēc paša gribas sakarā ar nepieņemamām pretrunām.

RĪGA, 10. septembris – Sputnik. Viens no partijas "Saskaņa" līderiem pameta valdi ievērojamas izgāšanās fonā Rīgas domes vēlēšanās. Par to Vjačeslavs Dombrovskis paziņoja savā Facebook lapā.

Dombrovskis uzsvēra, ka pametis partijas valdi pēc paša vēlēšanās. Par pēdējo pilienu viņam kļuva pretrunas, kas visskaidrāk iezīmējās pēc vēlēšanām.

Tāpat viņš pastāstīja, ka kopš 2019. gada novembra cītīgi strādājis komandā kopā ar citiem partijas vadītājiem. Un jau toreiz bija vērojamas ievērojamas pretrunas uzskatos par partijas darbību. Taču tā vietā, lai darbotos šo pretrunu novēršanas virzienā, atšķirības viedokļos tikai pieauga.

"Sākot ar nepieciešamību sniegt skaidru vērtējumu korupcijas skandāliem Rīgas domē un beidzot ar kaut kādas partijas izejas stratēģijas trūkumu "sarkano līniju" dēļ," paskaidroja Dombrovskis.

Выращивание банкнот - Sputnik Latvija
Dombrovskis: Latvija nesasniegs Eiropas vidējo attīstības līmeni pat 50 gadu laikā

Tāpat viņš pauda nožēlu saistībā ar to, ka partijas pat izgāšanās vēlēšanās nelika biedriem aizdomāties. Un par šāda partijas darba iznākumu kļūs tas, ka vēlēšanās tā vairs nepiedalīsies.

"Esmu dziļi pārliecināts, ka esošā kursa turpināšana novedīs pie tā, ka 2022. gada vēlēšanas kļūs  "Saskaņai" par pēdējām. Šajā situācijā es nevaru turpināt izpildīt valdes locekļa pienākumus," uzskata politiķis.

Vērts atzīmēt, ka savas publikācijas beigās viņš pateicās visiem partijas "Saskaņa" valdes locekļiem par kopēju darbu.

Ziņu lente
0