Politika

Amerikāņu politiķe nosauca Hilariju Klintoni par "ASV kaunu"

© Sputnik / Nikita ShohovКандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон в штате Индиана
Кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон в штате Индиана - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Klintone vainoja zaudējumā 2016. gada vēlēšanās bijušo FIB vadītāju Džeimsu Komiju, Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, pirmo tūru sāncensi Berniju Sandersu, Zaļo partijas prezidenta kandidātu Džilu Stainu, bijušo prezidentu Baraku Obamu, kā arī rasismu un seksismu.

RĪGA, 16. maijs – Sputnik. Ar savu uzvedību Hilarija Klintone apkauno sevi un ASV, paziņoja bijusī Ņujorkas štata vicegubernatore Betsija Makkoi (Betsy McCaughey), vēsta RIA Novosti ar atsauci uz telekanālu Fox Business.

Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
"Pie visa vainīgs Putins": amerikāņu izdevums izsmej Klintoni

Politiķe atgādināja, ka Klintone vainoja zaudējumā 2016. gada vēlēšanās bijušo FIB vadītāju Džeimsu Komiju, Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, pirmo tūru sāncensi Berniju Sandersu, Zaļo partijas prezidenta kandidātu Džilu Stainu, bijušo prezidentu Baraku Obamu, kā arī rasismu un seksismu.

"Viņa nosauca tik daudz zaudējuma iemeslus, taču savā grāmatā būtībā uzrakstīja pareizi: viņa pateica, ka ir samierinājusies ar faktu, ka miljoniem amerikāņu viņu vienkārši nemīl. Diemžēl, patiesībā viņa nav ar to samierinājusies, jo šobrīd viņai ir pasaules mēroga nervu sabrukums: viņa braukā no valsts uz valsti, no pilsētas uz pilsētu, apsūdzot te vienu, te otru savā zaudējumā vēlēšanos," — pateica Makkoi telekanāla ēterā.

Tāpat bijusī vicegubernatore piebilda, ka šāda uzvedība ir apkaunojoša.

"Viņa apkauno ne tikai sevi, viņa apkauno mūsu valsti, kad izvirza šādas apsūdzības," — noslēgumā teica politiķe.

Hilarija Klintone zaudējusi 2016. gada prezidenta sacīkstēs Republikāņu partijas kandidātam Donaldam Trampam. Pēc tam viņa nosauca dažādus iemeslus savam zaudējumam, tostarp, "Krievijas hakerus" un bijušo FIB direktoru Džeimsu Komiju.

Ziņu lente
0