Politika

Krievijas deputāts Twiter tīklā strīdas ar kādreizējo ASV sūtni Krievijā

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Pāriet pie mediju bankasАлексей Пушков
Алексей Пушков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Valsts domes deputāts Aleksejs Puškovs skarbi atbildējis bijušajam ASV vēstniekam Krievijā Maiklam Makfolam Twitter tīklā.

RĪGA, 11. oktobris — Sputnik. Krievijas Valsts domes deputāts Aleksejs Puškovs atbildēja bijušajam ASV vēstniekam Krievijā Maiklam Makfolam uz ierosinājumu atdot Krimu, vēsta RIA Novosti.

Aleksejs Puškovs ierosināja aizmirst Krimas jautājumu un pārtraukt atbalsta sniegšanu teroristiem. To viņš pavēstīja savā mikroblogā Twitter.

Bijušais ASV vēstnieks Krievijā Maikls Makfols Twitter tīklā ierosinājis Krievijai atdot Krimu, beigt Alepo bombardēšanu un kiberuzbrukumus ASV.

Šādu Krievijas senatora reakciju izraisīja Makfola "tvits", kurā viņš uzdod jautājumu: "Kā izsakās Tramps, "vai nebūtu jauki", ja Krievija atdotu Krimu, pārtrauktu uzbrukumus Alepo un kiberuzbrukumus ASV?"

Puškovs savā lappusē atbildēja viņam angļu valodā.

"Aizmirstiet par Krimu. Vai nebūtu jauki, ja ASV atteiktos no režīmu maiņas, pārtrauktu aizsargāt "Džabhat an Nusru un izmantot sankciju un draudu politiku pret Krieviju?" – uzrakstīja senators.

Pēc valsts apvērsuma Ukrainā 2014. gada martā Krimā notika referendums. Tā rezultāti liecina, ka 96,77% vēlētāju Krimas Republikā un 95,6% Sevastopoles iedzīvotāji atbalsta pussalas iekļaušanos Krievijas Federācijas sastavā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins iepriekš uzsvēra, ka Krimas jautājumā ir pielikts punkts.

Ziņu lente
0