Viedoklis

Nemeklējiet sievietes. PČ līdzjutējiem Krievijā draud jaunas briesmas

© Sputnik / Константин Чалабов / Pāriet pie mediju bankasПредварительная жеребьевка ЧМ-2018 по футболу
Предварительная жеребьевка ЧМ-2018 по футболу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Futbola līdzjutējus tik vienkārši pie malas dabūt neizdosies: viņus nebiedē nekādi rietumu mediju draudi un brīdinājumi. Tāpēc avīzes ķērušās pie jaunas metodes.

Briti atklājuši jaunu Kremļa ieroci. Tā nav gāze, pat ne šķidrums – tas ir kas spēcīgāks, spēj sagādāt sirdssāpes, zirgu skrējienā apturēt un degošā būdā ieiet, raksta radio Sputnik autore Marija Baļabina.

Американские солдаты - Sputnik Latvija
Dienesta grūtības Igaunijā: NATO kareivjiem aizliegs dzert un apmeklēt striptīzu

Britu drošības un izlūkošanas eksperts Entonijs Gliss uzskata, ka britu komandas izredzes nav īpaši lielas, un, pat ja tās būtu, krievi tik un tā iztraucētu – ar sieviešu rokām.

Ja sportisti sāks spēlēt, kā nākas, krievu skaistules viņus tūlīt pat savaldzinās un mazinās uzvaras gribu. Gliss klāsta, ka visi, pat valdība zina: no krievu sievietēm jāturas patālāk.

Starp citu, varbūt tāpēc Krievijas izlasei nekādi neizdodas panākt kaut ko vērā ņemamu? Apkārt ir pārāk daudz skaistu sieviešu.

Britu tabloīds jau biedē lasītājus ar kolāžām: sieviešu kājas, samulsuši futbolisti un smaidīgs Putins – avīze uzskata, ka "saldās lamatas" izliek viņš.

Jā, Kremļa pagrabos ir speciāla treniņu bāze, kurā visu pasaules čempionāta norises pilsētu iedzīvotājas iziet speciālus kursus un mācās kārdināt ārzemju futbolistus. Agrāk visi brauca lasīt kartupeļus, bet tagad ir svarīgākas darīšanas.

NATO zaldāti jau ir izjutuši uz savas ādas šo briesmīgo ieroci. Krievu sievietes Igaunijā nekādi neļāva viņiem kārtīgi kalpot dzimtenei, lai arī jaunpienācējus instruēja tūlīt pat: ja pats saproti, ka izskaties ne īpaši brašs, bet skaista meitene interesējas par tevi, sargies!

Официальный талисман чемпионата мира по футболу 2018 волк Забивака - Sputnik Latvija
Lielbritānija aicinājusi sabiedrotos boikotēt pasaules čempionātu futbolā

Spriežot pēc rietumu informācijas telpas, kurā viena no galvenajām tēmām ir uzmākšanās, eiropieši un amerikāņi dažkārt nespēj savaldīt sirdi krūtīs, ieraugot skaistu meiteni. Taču vainīgais tik un tā ir Kremlis, kurš ļaunprātīgi izmanto godīgu kareivju vājības. Tiesa, man šķiet, daudzi līdzjutēji pret tādu ieroci neiebilstu: sak, lai jau gaišmatainās skaistules pārbauda manu izturību. Tātad šis briesmu stāsts nav izrādījies briesmīgs – pagaidām Krievijas ciemiņus nebiedē ne teroraktu draudi, ne spriedze Rietumu un Krievijas attiecībās, pat ne apakšveļas tirdzniecības noteikumi Krievijā (jā, britus pavisam nopietni biedēja ar lētas sintētikas aizliegumu).

Daudzi taču jau ir braukuši pie mums (uz Krieviju – tulk. piez) gan uz Konfederāciju kausu, kur, pretēji britu preses gaidām, pat neizdevās kārtīgi izkauties, — viss notika pat pārāk pieklājīgi.

Tagad faniem dāvāta vēl viena iespēja just līdzi savējiem un apskatīt mūsu valsti, pie tam ar vienkāršotiem iebraukšanas noteikumiem. Kurš tad no tā atteiksies, lai cik bīstamas būtu mūsu meitenes.

Ziņu lente
0