Foto

Oskara balvu pasniegšanas ceremonijas spilgtākie kadri

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Visvairāk zelta statuešu – četras – tikušas filmai "Ūdens forma".

Losandželosā aizritējusi 90. Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija. Par labāko filmu kļuva Giljermo del Toro fantastiskā melodrāma "Ūdens forma". Arī režisoram savā kategorijā tika piešķirta balva.

Kategorijā "Labākā filma svešvalodā" Andreja Zvjaginceva filma "Nemīlestība" zaudēja Čīles "Fantastiskajai sievietei".

© REUTERS / Lucas JacksonAktrise Frensisa Makdormanda ieguva "Oskara" prēmiju par labāko sieviešu lomu filmā "Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā"
Aktrise Frensisa Makdormanda ieguva Oskara prēmiju par labāko sieviešu lomu filmā Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā - Sputnik Latvija
1/15
Aktrise Frensisa Makdormanda ieguva "Oskara" prēmiju par labāko sieviešu lomu filmā "Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā"
© REUTERS / Mike BlakeKacuhiro Cudzi, Lūsija Sibika un Deivids Maļinovskis ar "Oskara" statuetēm par labāko grimu un frizūrām filmā "Tumšie laiki".
Kacuhiro Cudzi, Lūsija Sibika un Deivids Maļinovskis ar Oskara statuetēm par labāko grimu un frizūrām filmā Tumšie laiki. - Sputnik Latvija
2/15
Kacuhiro Cudzi, Lūsija Sibika un Deivids Maļinovskis ar "Oskara" statuetēm par labāko grimu un frizūrām filmā "Tumšie laiki".
© AP Photo / Chris Pizzello/InvisionAktieri Oskars Aizeks, Marks Hemils un Kellija Mari Trena paziņo uzvarētāju kategorijā "Labākā spēles īsfilma".
Aktieri Oskars Aizeks, Marks Hemils un Kellija Mari Trena paziņo uzvarētāju kategorijā Labākā spēles īsfilma. - Sputnik Latvija
3/15
Aktieri Oskars Aizeks, Marks Hemils un Kellija Mari Trena paziņo uzvarētāju kategorijā "Labākā spēles īsfilma".
© AP Photo / Chris Pizzello/InvisionGiljermo del Toro atzīts par labāko režisoru.
Giljermo del Toro atzīts par labāko režisoru. - Sputnik Latvija
4/15
Giljermo del Toro atzīts par labāko režisoru.
© AFP 2023 / Mark RalstonBritu aktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone saņem "Oskaru" par "Mēmo bērnu" kategorijā "Labākā spēles īsfilma".
Britu aktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone saņem Oskaru par Mēmo bērnu kategorijā Labākā spēles īsfilma. - Sputnik Latvija
5/15
Britu aktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone saņem "Oskaru" par "Mēmo bērnu" kategorijā "Labākā spēles īsfilma".
© REUTERS / Mike BlakeAktrise Rita Moreno ar "Fantastiskā sieviete" filmas režisoru Sebastjanu Lelio, kas izcīnīja "Oskaru" kategorijā "Labākā filma svešvalodā".
Aktrise Rita Moreno ar Fantastiskā sieviete filmas režisoru Sebastjanu Lelio, kas izcīnīja Oskaru kategorijā Labākā filma svešvalodā. - Sputnik Latvija
6/15
Aktrise Rita Moreno ar "Fantastiskā sieviete" filmas režisoru Sebastjanu Lelio, kas izcīnīja "Oskaru" kategorijā "Labākā filma svešvalodā".
© REUTERS / Mike BlakeDžons Nelsons, Gerds Nefzers, Pols Lamberts un Ričards Hūvers ieguva zelta statuetes kategorijā "Labākie vizuālie efekti" par filmu "Pa asmeni skrejošais 2049".
Džons Nelsons, Gerds Nefzers, Pols Lamberts un Ričards Hūvers ieguva zelta statuetes kategorijā Labākie vizuālie efekti par filmu Pa asmeni skrejošais 2049. - Sputnik Latvija
7/15
Džons Nelsons, Gerds Nefzers, Pols Lamberts un Ričards Hūvers ieguva zelta statuetes kategorijā "Labākie vizuālie efekti" par filmu "Pa asmeni skrejošais 2049".
© REUTERS / Lucas Jackson"Oskaru" pasniedz jau 90. reizi.
Oskaru pasniedz jau 90. reizi. - Sputnik Latvija
8/15
"Oskaru" pasniedz jau 90. reizi.
© REUTERS / Mike BlakeAktieris Džordans Pils 90. "Oskara" pasniegšanas ceremonijā, kurš saņēma savu balvu par filmas "Prom" scenāriju.
Aktieris Džordans Pils 90. Oskara pasniegšanas ceremonijā, kurš saņēma savu balvu par filmas Prom scenāriju. - Sputnik Latvija
9/15
Aktieris Džordans Pils 90. "Oskara" pasniegšanas ceremonijā, kurš saņēma savu balvu par filmas "Prom" scenāriju.
© REUTERS / Mike BlakeAktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone pēc uzvaras kategorijā "Labākā spēles īsfilma" par filmu "Mēmais bērns".
Aktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone pēc uzvaras kategorijā Labākā spēles īsfilma par filmu Mēmais bērns. - Sputnik Latvija
10/15
Aktieri Kriss Overtons un Reičela Šeltone pēc uzvaras kategorijā "Labākā spēles īsfilma" par filmu "Mēmais bērns".
© AP Photo / Invision/Jordan StraussAktieri Sems Rokvels, kurš saņēma "Oskaru" par otrā plāna lomu, un Viola Deivisa 90. "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.
Aktieri Sems Rokvels, kurš saņēma Oskaru par otrā plāna lomu, un Viola Deivisa 90. Oskara balvu pasniegšanas ceremonijā. - Sputnik Latvija
11/15
Aktieri Sems Rokvels, kurš saņēma "Oskaru" par otrā plāna lomu, un Viola Deivisa 90. "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.
© AFP 2023 / Mark RalstonFilmas "Denkerka" montētājs Lī Smits svin savu uzvaru kategorijā "Labākā montāža" ar aktieri Metjū Makonahiju.
Filmas Denkerka montētājs Lī Smits svin savu uzvaru kategorijā Labākā montāža ar aktieri Metjū Makonahiju. - Sputnik Latvija
12/15
Filmas "Denkerka" montētājs Lī Smits svin savu uzvaru kategorijā "Labākā montāža" ar aktieri Metjū Makonahiju.
© REUTERS / Lucas Jackson"Oskara" balvas ieguvējs kategorijā "Labākais kostīmu dizains" ("Neredzamais diegs") Marks Bridžess ar aktrisi Helēnu Mirenu.
Oskara balvas ieguvējs kategorijā Labākais kostīmu dizains (Neredzamais diegs) Marks Bridžess ar aktrisi Helēnu Mirenu. - Sputnik Latvija
13/15
"Oskara" balvas ieguvējs kategorijā "Labākais kostīmu dizains" ("Neredzamais diegs") Marks Bridžess ar aktrisi Helēnu Mirenu.
© AP Photo / Jordan Strauss/InvisionElisona Dženija saņēma "Oskaru" par otrā plāna lomu filmā "Es, Tonija".
Elisona Dženija saņēma Oskaru par otrā plāna lomu filmā Es, Tonija. - Sputnik Latvija
14/15
Elisona Dženija saņēma "Oskaru" par otrā plāna lomu filmā "Es, Tonija".
© AFP 2023 / Robyn BeckKobijs Brajants (no kreisās) un Glens Kins ar "Oskaru" par labāko animācijas īsfilmu "Dārgais basketbols".
Kobijs Brajants (no kreisās) un Glens Kins ar Oskaru par labāko animācijas īsfilmu Dārgais basketbols. - Sputnik Latvija
15/15
Kobijs Brajants (no kreisās) un Glens Kins ar "Oskaru" par labāko animācijas īsfilmu "Dārgais basketbols".
Ziņu lente
0