Video

"Piedodiet mums": Putins atvainojās Krievijas olimpiešiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas līderis atzīmēja, ka ne sportistiem, ne līdzjutējiem nav jāšaubās par to, ka Krievija vienmēr ir iestājusies, iestāsies un "atbalstīs tīrā sporta idejas visās nozīmēs".

Krievijas prezidents Vladimirs Putins trešdienas tikšanās laikā Piemaskavas rezidencē ar olimpiešiem palūdza viņiem piedošanu par to, ka valsts nespēja viņus pasargāt no radušās situācijas, paziņojot, ka Krievijas vienmēr ir atbalstījusi un atbalstīs tīrā sporta ideju.

"Ir divtik grūti, kad sports tiek maisīts kopā ar kaut kādiem sportam neraksturīgiem un svešiem notikumiem, parādībām, uzbāztiem apstākļiem, ar politiku vai vēl kaut ko," — pateica viņš.

"Taču trīskārt smagi, kad valstī, šajā gadījumā mūsu valstī, šajā sakarā veidojas tik sarežģīts sabiedrisks vērtējums, skan visdažādākie, dažkārt pat absolūti pretēji viedokļi attiecībā uz to. Tas rada pavisam smagus apstākļus rezultāta sasniegšanai," — uzsvēra prezidents.

"Piedodiet mums par to, ka nespējām pasargāt jūs no tā," — atvainojās Putins.

Viņš piebilda, ka ne sportistiem, ne līdzjutējiem nav jāšaubās par to, ka Krievija vienmēr ir iestājusies, iestāsies un "atbalstīs tīrā sporta idejas visās nozīmēs".

Ziņu lente
0