Video

Mēs esam pavisam dažādi: Ufā kaza iemīļojusi dzeloņcūku

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dīvains notikums gadījies kādā Ufas saskarsmes zooloģiskajā dārzā – mīla pēkšņi pārņēmusi divus gluži dažādus dzīvniekus – dzeloņcūku un kazu.

Dzeloņcūka Seņa un kaza Strelka no saskarsmes zooloģiskā dārza Ufā izjutuši savstarpējas simpātijas. Tagad dīvainais pārītis teju dzīvo kopā — viņus šķir tikai zema sētiņa. Dzīvnieki kopā ietur maltītes, saberzē purniņus un cenšas viens otru aplaizīt.

Neskatoties uz maigajām jūtām pret kazu, Seņa nav aizmirsis arī draugus. Jūras cūciņa ir viņa biedrs dažādos stiķos un spēlēs. Viņš pat guļ sānu pie sāna ar savu draugu.

Taču Strelku zooloģiskā dārza darbinieki dzeloņcūkas aplokā pagaidām nelaiž, jo bīstas, ka kaziņa varēju nejauši iespert iemīļotajam.

Viņi stāsta, ka dīvainas simpātijas dzīvnieku saimē novērotas arī agrāk. Piemēram, vietējā vārna iemīlējusies elektriķī un, ieraugot vīrieti, nekavējoties lido klāt un ne soli neatkāpjas no viņa. Savukārt vārna ļoti iepatikusies pāvam, taču negantnieces sirds ir aizņemta, tāpēc pielūdzējam atliek tikai cerēt.

Ziņu lente
0